Színes » Érdekességek

Egy év uh.ro, egy év Udvarhely

Hírportálunk hamarosan betölti az egy éves életkort, így egy rövid visszatekintőre, majd játékra invitáljuk olvasóinkat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. augusztus 25., 13:04
1 hozzászólás. 

3350 cikk, 3751 hozzászólás, 91 képgaléria, 3596 regisztrált felhasználó és napi közel 3000 egyedi látogató. Élő közvetítések tanácsülésekről, sporteseményekről, hírek itthonról, az országból és a nagyvilágból, beszámolók a város sportéletének szinte minden mozzanatáról, apróhirdetések, bulifotók, és még sok más apróság, amikkel már egy éve igyekszünk nap, mint nap kiszolgálni azokat, akik a legfontosabbak nekünk – az Olvasókat.

Zsenge korú még oldalunk, de az egy esztendő alatt megtett út élményekkel és tapasztalatokkal teli volt. Egy évvel ezelőtt néhány lokálpatriótának pattant ki az ötlet a fejéből: Székelyudvarhelynek szüksége lenne egy internetes információ – forrásra, amelyen otthonra találnak az itthon hírei és, nem utolsó sorban, közösségteremtő varázsereje is van.

Az indulás nem volt problémáktól teljesen mentes, de a kezdeti nehézségeken átlendített a csapattagok lelkesedése. Az első elképzelés (miszerint „legyen rajta minden") apróbb finomításokra szorult, és volt néhány apróságnak tűnő dolog, ami okozott némi fejtörést - ilyen volt a logó tervezése is. Ez egyébként először egy rendszámtábla akart lenni, majd Porsche László, Szabó Csongor, Szász Csaba és Sándor István munkájának köszönhetően nyerte el mostani formáját. (azért mi is tettünk hozzá néhány dolgot).

A külcsín természetesen önmagában, mögöttes tartalom nélkül semmit sem ér - ez alatt az egy év alatt igyekeztünk úgy alakítani az oldalt és olyan tartalommal megtölteni, amit most, visszatekintve is felvállalunk, és amit szívesen ajánlunk az Udvarhely iránt érdeklődőknek. Most úgy érezzük, hogy ez – kisebb-nagyobb bakikkal és melléfogásokkal ugyan – sikerült.

Ha az egy évet kellene összefoglalni, akkor nagyon nehéz dolgunk lenne, sőt nagyon hosszúra sikerülne. Voltak, akiknek sok mindent köszönhetünk, de már nincsenek közöttünk – mielőtt valaki rosszra gondolna, nem az élők sorából távoztak, csupán a szerkesztőségből. Itt meg kell említenünk Pál Gábor és Lőrinci Réka nevét, akik rengeteget tolták az uh.ro szekerét, így nekik külön szeretnénk megköszönni munkájukat.

Ha mérleget kellene vonni egy év tevékenységéről, akkor munka, munka és egy kis munka lenne a végkövetkeztetés, még ha ez kívülről nem is tűnt mindig így. Komolyabbra fordítva a szót: egy jó kis csapat kovácsolódott össze az elmúlt hónapok folyamán, és ha néha voltak nézeteltérések, azokat könnyen kezeltük, legalábbis 12 hónap távlatából így tűnik.

Ezt a pozitív hozzáállást szeretnénk megtartani a következő évre is, ugyanakkor pedig meg szeretnénk köszönni minden Olvasónknak, hogy velünk tartott, köszönjük a visszajelzéseket és a javító kritikákat, amiket természetesen a jövőben is ugyanúgy várunk, meghallgatunk és nem hagyunk figyelmen kívül.

Ünneplésként pedig most nem tortát szeletelünk, hanem néhány ajándékot szeretnénk kiosztani. Mostantól elindult első igazi nyereményjátékunk (amelyekből a jövőben lesz több is), melynek témája nem más, mint az uh.ro. Összegyűjtöttünk néhány kérdést, melyek az oldal elmúlt egy évével kapcsolatosak, a válaszolók között pedig kisorsolunk tíz uh.ro ajándékcsomagot (ebben lesz póló és bögre, meg néhány apróság), valamint fődíjunk is van, szám szerint három.

A Gondűző étterem és szálloda jóvoltából három, kétszemélyes vacsorautalványt sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek játékunkban. A játék ma indul és egy héten keresztül lehet válaszolni a kérdésekre. Minden kérdésre egy helyes válasz létezik, az adott választ utólag nem lehet módosítani.

A játék zárásakor az uh.ro robot véletlenszerűen kiválaszt egy nyertest azok közül, akik az összes (vagy a legtöbb) választ helyesen eltalálták. Lévén, hogy három főnyeremény van, ezért még további két személy nevét is kisorsoltatjuk, majd a tíz ajándékcsomag szintén véletlenszerűen kerül kiosztásra a többi résztvevő között. A játékot ide kattintva, vagy a fenti menüben a Játék szót választva lehet elérni.

Minden kedves Olvasónknak köszönjük a velünk töltött egy évet, számítunk rájuk a következőkben is!

Az uh.ro csapat


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zandirham
2010-08-25 16:47:15
Jók vagytok, jó hogy vagytok!
Kívánom, maradjatok meg pártatlannak, mint eddig! Ez tudom nem könnyű dolog Udvarhely szinten, de Udvarhelyért érdemes. Csak azok a fránya web kamerák rendesen mennének ...
Minden reggel amikor felkelek első dolgom, hogy megnézzem a webkamerák képeit. Ha van kép akkor percekig követem a forgalmat. Ilyenkor egy kicsit otthon vagyok. Köszönöm.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."