Színes » Érdekességek

Bukarestben lép fel David Guetta

Október 15-én Bukarestbe látogat a földkerekség jelenleg legnépszerűbb tánczenei művésze, David Guetta.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 08., 09:35
0 hozzászólás. 

A Deadcode Production exkluzív nemzetközi rendezvénysorozata, a Diamond Series keretében a francia szupersztár Bukarest mellett Pozsonyban, Debrecenben és Prágában is fellép.

Az eseménynek Románia egyik legnagyobb rendezvénycsarnoka, a Romexpo fog helyet biztosítani. A rendezvény páratlan hangulatát a csúcskategóriás hangrendszer, valamint az extra vizuális elemeket felvonultató fénytechnika fogja biztosítani.

BedohaziAz október 15-én 21 órakor kezdődő rendezvényre az Eventim jegyterjesztő hálózatában (Germanos, Orange, Vodafone, Domo boltok, Humanitas és Carturesti könyvesboltok) illetve a www.eventim.ro oldalon lehet jegyet vásárolni. Érdemes igyekezni, hiszen az első 1000 belépőt 95 lejért lehet beszerezni. Ezt követően az ötezredik eladott jegyig 110 lej lesz az ár, majd 120 lejért lehet megvenni őket egészen a rendezvény napjáig. A helyszínen egy jegy ára 135 lej lesz.

A rendezvényre VIP jegyeket is piacra dobnak korlátozott számban. A 300 lejes Gold VIP jegyek birtokosai a színpad melletti kényelmes exkluzív teraszból élvezhetik a műsort italkülönlegességek társaságában, a 160 lejes Silver VIP jegyek tulajdonosainak pedig a színpaddal szembeni galériában biztosítanak helyet.

A rendezvényen való részvételre a 16 éven felüliek jogosultak. David Guetta bukaresti fellépéséről a www.davidguettaparty.ro címen lehet további információkat beszerezni. Az esemény szervezője a Deadcode Production, partnere a Félsziget Fesztivál.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."