Színes » Érdekességek

Ismét libalakoma a Szállodában

A nagysikerű Márton-napi lakmározást megismétli a Hotel Küküllő*** étterme, így aki lemaradt, az most pótolhatja a gasztronómiai kirándulást.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. november 17., 09:29
0 hozzászólás. 

Hatalmas volt az érdeklődés a Hotel Küküllő*** által rendezett libalakoma iránt, amire tradicionálisan Márton napján került sor. A szálloda Szarkakő éttermébe már napokkal az esemény előtt lefoglalták az utolsó asztalt is, ám aki akkor lemaradt, az most csütörtökön pótolhatja a mulasztást.

A liba-finomságok sorát egy hideg előétel nyitja, ami nem más, mint libamáj zsírjában, majd ezt követi az est főfogása, libacomb párolt káposztával és hagymás törtkrumplival. Desszertnek gesztenyés tekercset szolgálnak fel, a kiváló ételek mellé pedig a Polgár Pincészet újborait ajánlják, úgymint Polgár Pannon Primőr Chardonnay-Muskotály Cuvée 2010, Polgár Pannon Primőr Rosé 2010, Polgár Pannon Primőr Portugieser 2010 és Polgár Szemelt Rizling 2006.

Amennyiben kedvet kaptunk volna egy libás vacsorához, akkor nincs más hátra, mint feljegyezni a lakoma dátumát, ami november 18, csütörtök 19:00 óra, majd asztalt foglalni a 0727-747.979-es telefonszámon.  
(x)


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."