Színes » Érdekességek

Ivócimbora rendelésre

Vége a magányos esti részegeskedésnek, legalábbis az ukrajnai Dnyeprodzerzsinszkben, ahol egy helyi cég ivócimborák kiközvetítésével foglalkozik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. december 14., 09:29
0 hozzászólás. 


A szolgáltatás ára igen mérsékelt: a megrendelő kívánságától függően mindössze 100-150 hrivnya egy estére. Így az ügyfelek rendelhetnek olyan ivócimborát, aki nem rendelkezik semmiféle különleges talentummal, kizárólag vedelni tud - olvasható a Lenta orosz hírportálon. Kívánságra azonban kiközvetíthetnek olyan ivócimborát is, aki viccmesélésre szakosodott, vagy gitározni tud. Az alkoholt, valamint a zakuszkát, azaz a harapnivalót természetesen a megrendelő biztosítja.

A közvetítőcég szerint az új szolgáltatás oly népszerűnek bizonyult, hogy a megrendelőknek már jó előre meg kell rendelniük az ivócimborát.

A kezdeményezés nem rendhagyó Ukrajnában. Kijevben lehet kölcsönözni kísérőt az esti programokhoz, gyereket a parkbéli sétához, vagy barátnőt a vásárolgatáshoz. Bérelhető egy-egy alkalomra vőlegény vagy menyasszony is, mindez óránként 100 hrivnyáért.

Forrás: MTI


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."