Színes » Érdekességek

Milliós órát vett volna, nem vették el a pénzét

25 millió forintért vett volna négy karórát, de amikor kártyával akart fizetni, valamiért nem tudta végrehajtani a bank az átutalást.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 06., 10:10
1 hozzászólás. 


A világ negyedik leggazdagabb embere, Mukesh Ambani édesanyja és két leánytestvére magyarországi látogatásukkor az Andrássy úton egy órakereskedésbe szerettek volna órát venni. Miután kiválasztották a négy órát, amelyek összértéke mintegy 25 millió forint volt, az édesanya kártyával akart fizetni. De valóban csak akart, mert a banki tranzakciót visszautasította a gép. Miután a bankot felhívták, az tudatta, hogy továbbá az ügyfél angliai bankja kell engedélyt adjon.

Az asszony fel is hívta a bankárjukat, aki közölte, hogy a magyarországi oldalról nem érkezik semmilyen fizetési kérelem, pedig személyesen felügyeli a tranzakciót. Miután a család három órát töltött az üzletben és ezek után sem sikerült fizetni, az értékes tárgyak nélkül kellett távozniuk.

Hibásnak egyik bank sem érezte magát, de ettől függetlenül ezzel természetesen az üzlet 25 millió forint forgalomtól esett el önhibáján kívül.

Az OTP az esetről írásban nyilatkozott, miszerint ők a szabályok szerint jártak el.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
uila
2011-01-06 13:32:04
Oda adta volna az órákat egy közjegyző jelenlétében, s majd később utalták volna a pénzt. Egyben megelőlegezve az űgyfél bizalmát. Ez hosszútávon több hasznot hozott volna az üzletnek...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."