Színes » Érdekességek

Valentin nap a Septimiában

A Septimia Hotel-Wellness & SPA a szerelmesek napja alkalmából több fajta akciót is ajánl, így kiváló választás lehet, ha el szeretnénk kényeztetni kedvesünket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 03., 13:03
1 hozzászólás. 

Kétféle ajánlata van a wellness-központnak Bálint-nap alkalmából: az egyik mindössze 79 lejbe kerül két fő részére, tartalmaz két óra wellnesst, valamint egy kétfogásos, gyertyafényes vacsorát a Fragor Tavernában. A menü neve Hölgyek álma – terítéken pikáns sültcsirke-mell baconba csavarva, meggymártással, hasábburgonyával és vegyes zöldségkörettel, a desszert pedig sült banán csoki öntettel.

A másik lehetőség egy 99 lejes csomag, ami szintén tartalmaz két óra wellnesst, ám ez esetben a vacsorát a hotel éttermében szolgálják fel, ahol február 12-én este Tóth Kati énekesnő is lép fel. Itt két menü közül lehet választani, az első – a Szerelmes szívek szelete – kókuszos morzsában sült, vegyes virágmézzel lelocsolt pulykaszeletet kínál párolt rizzsel és déli gyümölcsökkel, a desszert pedig vargabéles tejszínhabrózsával. A Casanova kedvencében ananásszal töltött sertéskaraj található steakburgonyával és barackmártással, ezt pedig sült alma követi mézes rizzsel.

Akik csak egy gyertyafényes vacsorával lepnék meg kedvesüket, a Valentin napi menüt külön is fogyaszthatják. Asztalfoglalás a 0266-217.770-es telefonszámon.

Ha meghitten szeretnénk néhány órát eltölteni, akkor a Szabadidőközpont éjszakai fürdőzést ajánl, február 11-én és február 12-én, este 10 órától éjjel 2-ig. Gyertyafény, romantika, ízletes koktélok mindössze 50 Ron/fő áron, amely egy ajándék koktélt is tartalmaz.

Szasza

A Septimia hoteljében megszállni kívánó vendégek részére is akciós csomagokat kínálnak, így fejenként 99 euróért félpanziós, míg 119 euróért (az árak tartalmazzák az áfát és az idegenforgalmi adót) teljes panziós ellátásban lehet részünk, kétágyas szobákban. Mindkét csomag tartalmaz egy romantikus vacsorát a szálloda éttermében, február 12-én este, ahol Tóth Kati énekesnő is fellép.

Ugyanakkor a wellness részleg korlátlan használatára is jogosultak a csomagot igénylők, szobájukba meglepetéseket (pezsgőt, virágot, bonbont) készít be a személyzet, illetve kérhetnek csokoládés vagy páros masszázst. A csomag tartalmaz továbbá reggeli szobaszervízt, wifi és fürdőköpeny használatot, valamint magánparkolót is.

Bővebb információ a 0266-217.777-es telefonszámon vagy a marketing@septimia.ro email címen.

(x)



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ooloo
2011-02-08 09:07:45
Importünnep...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."