Színes » Érdekességek

Erdélyi turnén Wolf Kati

Az MTV hétfői Kárpát Expressz című műsorának sztárvendége Wolf Kati lesz, aki beszámol közelgő erdélyi és vajdasági turnéjáról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 01., 17:32
0 hozzászólás. 


Mint arról korábban hírt adtunk, Wolf Kati képviseli Magyarországot és a Magyar Televíziót az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és Geszti Péter szerzeményével, a Szerelem, miért múlsz? angol-magyar nyelvű változatával (What About My Dreams). A közszolgálati televízió és a művész számít a Kárpát-medencei magyarok szavazataira. Wolf Kati neve nem ismeretlen, először akkor zárta a szívébe a közönség, amikor kislányként, 1981-ben kislemezre énekelte a Vuk című rajzfilm főcímdalát. Kati zenei pályán maradt, a Zeneakadémia Tanárképző Intézetében végzett szolfézs-karvezető szakon. Számos műfajban kipróbálta már magát énekesként zenekaraival. A nagy áttörést az X-Faktor című tehetségkutató műsora hozta meg számára, melynek döntőse lett, majd a határokon túl is többször fellépett a műsor promóciós turnéi során.

Bedohazi

Kati a következő hetekben Vajdaságra és Erdélybe látogat: április 6-án Topolyán találkozik újságírókkal, a következő héten pedig április 11-én Szatmárnémetiben, 12-én Székelyudvarhelyen, 13-án pedig Csíkszeredában ad koncertet. A két székelyföldi városban Kati a hangverseny előtt közönségtalálkozón várja az érdeklődőket.

Április 4-én, hétfőn a művésszel a nézők a Kárpát Expresszben találkozhatnak. A határon túli tematikával készülő napi műsorban Debreceni Mihály mikrofonja előtt Wolf Kati részletesen beszél turnéjáról, terveiről, s természetesen a nézők meghallgathatják a már slágerré vált versenydalát is.

Adás: április 4., hétfő (m1, 13.30)
Ismétlés: április 5., kedd (m1, m2, 6.23)
Műsorvezető: Debreceni Mihály
Szerkesztő: Réthy Margit


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."