Színes » Érdekességek

Megasztárok a Szent György Napok nagyszínpadán

Tavaly magyar nézők milliói követték figyelemmel a TV2 csatornán futó Megasztár tehetségkutató 5. kiadását A műsor legjobbjai idén a Szent György Napokon is fellépnek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 22., 10:04
0 hozzászólás. 

A tehetségkutató legkedveltebbjei között szerepelt Patai Annácska is, aki kedves gyerekhangjával számos szülő szívébe lophatta be magát. A Megasztár történelmének legfiatalabb döntőse mindössze 12 éves, a verseny számára a 8. helyezést hozta. Annak ellenére, hogy a versenyből kiesett, számos ajtó nyílt meg előtte. Nemrégiben musicalszínésznőként debütált Gergely Róbert Bőröndmese című darabjában, ahol egyenesen a főszerepet zsebelte be. „Nekem ez az életem! Imádok énekelni, táncolni és a színészkedés is nagyon tetszik" - mondta Annácska. A darab rendezője szerint Anna kitartását, profizmusát sok felnőtt megirigyelhetné.

A Megasztár másik nagy kedvence, a mackós kinézetű Giorgio is hamar megszerettette magát a nagyközönséggel, a nézők szavazatai az 5. helyre juttatták. Teljes nevén Djordjevic István, 1985-ben született, színes egyéniség és könnyen felismerhető figura, bevallása szerint pont ettől válhat legendává.

Csak egy hajszál választotta el a fődíjtól a bársonyos hangú Kökény Attilát, de az Év Férfihangja címet úgyis megkapta. Attila kétszer okozott minden nézőnek felejthetetlen pillanatot: elsőként Miklósa Erikával, utána kisfiával. Nem csoda, hogy magyarok ezrei mellette tették le a voksukat, ami pont elég volt arra, hogy a nagy döntőbe juttassák. Legújabb információk szerint hamarosan napvilágot lát első nagylemeze, amelyen egészen biztosan hallható lesz a Megasztár döntőjében már elhangzott saját szerzeménye is.

A Megasztárok a Szent György Napok alkalmával a műsorban elhangzott legnépszerűbb dalokat adják elő a nagyközönségnek. Fellépés: május 6. – péntek – 20:40 óra – A színpad (Szabadság tér).


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."