Színes » Érdekességek

Megasztár-válogató lesz Marosvásárhelyen

A marosvásárhelyi várban rendez erdélyi válogatót a TV 2. A népszerű tehetségkutató show-ra június 22-én, kedden reggel 9 órától kerül sor a marosi megyeszékhelyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

megasztar-logo
megasztar-logo
szerkesztoÍRTA: GYÖRGY-DÁVID CSABA
2010. június 16., 15:38
1 hozzászólás. 

Till Attila műsorvezető Marosvásárhelyen elmondta: nemcsak magyar anyanyelvűeket várnak, románok is jelentkezhetnek angol előadással, majd hozzátette, várják a Hargita, Kovászna, Brassó és Kolozs megyei érdeklődőket is. Az idei, ötödik válogatón nincs korhatár, bárki jelentkezhet a meghallgatásra. A tehetségkutató karaván Magyarországon tíz, a határon túl pedig három helyszínen válogatja a tehetségeket, a meghallgatások szeptemberig tartanak.

Marosvásárhelyen mindenkit lefilmeznek, a felvételeket pedig Budapesten megtekinti a zsűri, nevezetesen Presser Gábor, Friderikusz Sándor, Eszenyi Enikő és Mester Tamás. Akiket a zsűri jónak tart, elhívja Magyarországra az újabb fordulóra. A 30 tagú stáb már jövő hétfőn Marosvásárhelyen lesz, ahol másnap kezdődnek a meghallgatások. A jelentkezők számára fontos információ, hogy nem fontos a zenei felkészültség, bármilyen egyéni előadó vagy formáció is jelentkezhet. A zenei palettán található műfajok közül akármi szóba jöhet.

A rendezvény hivatalos oldala: tv2.hu/megasztar5


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Kosztaatti
2010-06-16 18:09:01
BIKICSUNÁJ! :D :lol: :P

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."