Színes » Érdekességek

Sziget Fesztivál: egy híján húsz

Prince lesz a nulladik nap sztárja, de a többi nap se kutya: a Sziget Fesztivál idén is nagyot dörren augusztus 10 és 15 között. Először lesz kártyás fizetés, a Prodigy meg ismét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

SzigetFesztival2011
SzigetFesztival2011
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. július 21., 13:24
0 hozzászólás. 

A Gesztivál nyitja a Szigetet idén, a mínusz egyedik napon Geszti Péter különböző projektjeit élvehzeti a nagyérdemű, mindez augusztus 8-án este. Másnap már hatalmas robbanás: nemcsak Prince nagyszínpadi fellépése lesz hatalmas, hanem a Rock Színpadon fellépő Leningrad, a Klezmatics és a Boban Markovics Orkestar is dönget. S ha már a rockszínpadról szó került, idén többek között a Sonata Arctica, a Motörhead, a Helloween, a Judas Priest, a Deftones rockolnak majd.

SzigetFesztival2011Idén először nem lesz magyar előadó a Pop-Rock Nagyszínpadon, ezúttal a Tankcsapda is a rockszínpadra került: a Sziget fő attrakcióit felvonultató nagyszínpad olyan neveknek enged teret, mint a Thirty Seconds to Mars (a koncertjét lemondó Amy Winehouse helyett ugrottak be), az Interpol, a Gogol Bordello, a Kasabian, a Prodigy, a Pulp, a Good Charlotte vagy a Kaiser Chiefs. Egyszóval a Sziget ismét hozza majd azt a színvonalat, amit eddig megszokhattunk, nem hiába tartják Európa talán legjobb fesztiváljának.

SzigetFesztival2011A Szigeten (akárcsak az idei Balaton Soundon) a hivatalos fizetőeszköz az idei évtől a Fesztiválkártya - egyébként a 19. Sziget az idei. A készpénzmentes szórakozást támogató, érintésnélküli kártya lesz a Sziget fesztivál fizetőeszköze. Újdonság, aminek gördülékenysége és a fizetés valóban gyorsabbá és biztonságosabbá tételének érdekében számos feltöltő pont, helpdesk, több tucat szakember és hostess segíti majd a fesztiválokat.

Több info: www.sziget.hu/fesztival/


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."