Színes » Érdekességek

Gesztivel nyit a Sziget

Többórás megakoncertet ad a Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján Geszti Péter - az énekes-szövegíró több hajdani formációja (Rapülők, Jazz +Az, Első Emelet) és legújabb projektje, a Gringo Sztár lépnek fel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

SzigetFesztival2011_Gesztival
SzigetFesztival2011_Gesztival
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. július 28., 11:03
0 hozzászólás. 

Egyszeri és megismételhetetlen koncert lesz az idei Sziget mínusz egyedik napján: augusztus 8-án Geszti Péter és zenésztársai „több generációs élményben" részesítik rajongóikat az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz+Az legjobb slágereivel. Ráadásul fellép Geszti új zenekara, a Gringo Sztár is.

A rajongók egyetlen megakoncertbe sűrítve élvezhetik Geszti Péter két évtizedes zenei munkásságának legismertebb dalait. Olyan társakkal játszik majd, mint a Jazz+Az-ból Dés László, Behumi Dóri, Kozma Orsi, Váczi Eszter, a Rapülőkből Berkes Gábor, illetve Michel és Kiki az Első Emeletből. A két és félórás megakoncerten ott lesz Geszti Péter új formációja, a Gringo Sztár Gereben Zitával és Sapszon Orsival friss, nyári slágereikkel és meglepetés vendégeikkel. Egy dal erejéig a színpadra lép a Balkán Fanatik is és Geszti duettet énekel Zoránnal, aki a technika segítségével egy kivetítőn lesz jelen a színpadon.

SzigetFesztival2011_Gesztival

Geszti Péter a nyolcvanas években az Első Emelet szövegírója volt, 1992 és 1994 között a Rapülők nevű formációban rappelt, majd Jazz+Az néven egy pop-dzsessz csapattal három lemezt készített. Dés Lászlóval közösen írta A dzsungel könyve című musicalt. Hosszú évek óta dolgozik a reklámszakmában, az ő nevéhez fűződik az ARC óriásplakát-kiállítás, valamint a Nemzeti Vágta is.

A Sziget megújult nagyszínpada először a Gesztiválon debütál, ahol a harminc zenész mellett ötven táncos teszi majd igazán felejthetetlenné a koncertet - a mínusz egyedik napra a belépő 7.900 forint lesz, de az ottalvós bérletesek ingyen láthatják a produkciót. Több info: www.sziget.hu/fesztival


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."