Színes » Érdekességek

Amiért a fiúk nyála csorog

Ajándéktippek romantikus lelkületű srácoknak. Szeretik a narancsot, a fenyőillatot és a vörösboros beszélgetéseket, de mindennél jobban örülnek a kütyüknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szines_ajandek1212
Szines_ajandek1212
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. december 12., 18:02
0 hozzászólás. 

Az általunk megkérdezett fiúk, azt írták az angyaloknak, ez is milyen édes, hogy figyeljenek rájuk, és olyan ajándékot kapjanak, amire vágynak. Ha belegondolunk, nincs nehéz dolgunk, hiszen mindenki szívesen beszél arról, amit szeret.

Szines_ajandek1212

A statisztika szerint így néz ki a férfi...

Nem hazudtolták meg önmagukat, egyikük sem kért nyakkendőt, pizsamát, mandzsettagombot, inkább sporttal, elektronikával kapcsolatos dolgokra vágynak. Persze, akadnak kultúra szerető hímneműek is, akik könyvet, cédét látnak szívesen a karácsonyfa alatt. Ha lehet, e-könyvet, vagy zenelejátszót.

 

Tele vagyunk kockákkal

A megkérdezettek egyike azt válaszolta, neki mindegy mit kap, csak árammal működjön. Bár a romantikus karácsonyi hangulatra többségük fogékony, szeretik a töltött káposzta illatát, a lédús narancsot és a vörösboros beszélgetős estéket, akad olyan is, akit ki lehet kergetni a világból a karácsonyfával. Szép gyerekkora lehetett.

Alaposan fel kell készülnünk technikai ismeretekből, a legjobb, ha partnerünk, fiacskánk vagy testvérkénk vágyait év közben feljegyezzük. Ha nem tettük, akkor osonjunk be a szobájába, lessünk be titokban a táskájába, és tudjuk meg, milyen műszereket használ az ifjonc.

Figyeljünk a márkákra, ha elektronikus kiegészítőket vásárolunk, mert az azonos márkanevű kütyük párosításakor nagyobb eséllyel talál a dugasz a bemeneti nyílásba.

Nagyravágyó ismerősünk egy Honda CBR1000RR motorbiciklire vágyik, még a fényezését is megszabta, hogy milyen legyen. Örülnének még fotós optikának, csillagászati távcsőnek, i betűs dolgoknak, mint iPad, iPod, iPhone, iPod fülhallgató és kihangosító. Az i love you elmaradhat róluk. Elszállnak a játékoktól, legyen az távirányítós helikopter, vagy a számítógépes játékok díszdobozos kiadása.

Szines_ajandek1212

...vagy így. Még mi sem tudtuk eldönteni

A stopperes karórával, GPS-szel sem okozhatunk nagy csalódást, de jöhet még számítógépes egér, új laptop, vagy legalább egy új akkumulátor.

A szerényebbek megelégszenek jegyzetfüzettel, kedvenc, mondom, kedvenc focicsapatuk mezével, és egyéb, ezzel kapcsolatos tárgyakkal.

 

Csak óvatosan a kultúrával

Ha kábelek és kijelzők helyett mégis könyvvel szereznénk meglepetést, ügyeljünk, nagyon mellétrafálhatunk az Isaura összessel, a Paulo Coelho regényekkel, viszont egy jó szakkönyvnek mindig hasznát veszik. Zenéből sem ajánlatos kedvenc aerobic alapunkat csempészni a számunkra kedves férfiak ajándékdobozába, az Ákos cédéket is kerüljük, ha nem megrögzött fanatikussal van dolgunk. Meg egyébként is, igyekezzünk a jó ízlés határain belül maradni.

Vigyázzunk, vannak olyan lények is, akik rühellik a karácsonyt, a fenyőt is csak a Hargitán csodálnák inkább, a pléhkrisztus születését sohanapjára halasztanák, de giccses ajándékok helyett diós kaláccsal ők is elvarázsolhatók.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."