Színes » Érdekességek

Vadászd le az ajándékot fotelből

Ötször bámultál végig minden üzletet, de egyikben sem a Jézuska állt a pult mögött? Ne pánikolj: navigálj. Ha sietsz, még eléred a webáruházak legjobb ajánlatait.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szines_webshop1912
Szines_webshop1912
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. december 19., 17:02
0 hozzászólás. 

Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy elképzelésem sincs, mit vegyek egyik vagy másik ismerősömnek. Ha pedig bevásárló körútra indulok, folyton az az érzésem, hogy rengeteg minden van, de semmi sem jó. Talán a magamfajtáknak találták ki az internetes vásárlást.

Azt már megénekeltük, hogy neten vásárolni jó dolog, most néhány ötletet is adnánk, hogy

mibe érdemes beruházni.

 

Első körben sajnos meg kell állapítanunk, hogy a külföldi rendeléseken már nincs is amiért gondolkodni. Bár az eBay meg az Amazon sokszor elképesztően jó árakkal kecsegtet, már csak jóval karácsony után vállalják a kiszállítást így ha nem az újévi másnaposságot szeretnénk feldobni egy csomaggal, inkább felejtsük el ezt az opciót.

Szines_webshop1912

Sokan szeretik a Bookline-t, hiszen nem csak könyvet, hanem CD-ket, DVD-ket is beszerezhetünk Magyarország legnagyobb internetes könyvesboltjából. Néhány nappal karácsony előtt szintén necces lehet ez a választás, bár ha van ott élő ismerősünk, aki segít hazaszállítani, érdemes az olvasnivalón is gondolkozni.

 

A hazai virtuális szatócsbolt

Sokkal élhetőbb választás lehet valamelyik hazai nagy áruház kínálatát böngészni. Kezdjük mindjárt a legnagyobbal: bár sokan az eMagot kütyüshopnak könyvelik el, ez közel sem igaz. A fő vonal valóban a számítástechnika, telefónia és különböző elektromos berendezések, de idéntől már játékokat, könyveket, barkácsoláshoz szükséges eszközöket, zenét és biztosítást is vehetünk, bár ez utóbbi kimondottan hülye ajándék lenne.

Szines_webshop1912

Akcióból itt lassan több van, mint eladandó termékből: naponta kerül egy egész termékcsoport vagy márka, amitől legalább 24 százalékkal olcsóbban akarnak megszabadulni, de nem ritka a féláron kínált áru sem. Itt még reménykedhetünk is az idejében történő szállításban, de azért nem árt sietni.

 

A viccestől a giccsesig az online próbafülkében

Klasszikus karácsonyi ajándék a ruha, amit egyébként minden gyerek rühell, így inkább felnőtt ismerőseinket bombázzuk ilyesmivel. Itt rögtön két netes áruház kapuit is érdemes döngetni: az originals.ro leginkább sportos darabokkal operál, de gyakran tévednek a giccs virító birodalmába is. Ruha, táskák, cipők és korlátozott mértékben sporteszközök és főleg a legismertebb, legpoposabb márkák képezik a kínálatot – általában jelentősen olcsóbban, mint a boltban.

Szines_webshop1912

A tu.ro ruhakínálata pólókra szorítkozik, de abból bőséggel kapunk, ráadásul nem kevés az ötletes minta sem. Nemrégiben bővültek, így nemcsak ruházattal, de ajándékokkal is szolgálnak: főként vicces és szórakoztató kütyükre csaphatunk le, és nehéz lesz ellenállni, hogy magunknak is ne vegyünk valamit.

 

Tárgy helyett ajándékozzunk időt

A nagy webvásárló szemle végére belőlem is előtört a kockafejű geek, aki inkább hentelne Skyrimben sárkányokat ahelyett, hogy akciós ajánlatokat keres a neten. És természetesen erre is van megoldás: a Steam ugyan nem fogja átrendezni a munkahetet, de sokaknak szerezhetünk jónéhány boldog órát egy számítógépes játékkal.

Szines_webshop1912

Bár ez inkább a férfiak szórakozása, de a hatalmas kínálatban bőségesen akad olyan cím, amivel a hölgyek is szívesen szórakoznak. Az ajándékvásárlás pofonegyszerű, és itt végképp nem kell szállítási idő miatt aggódnunk, hiszen minden azonnal történik: az ajándékot mi küldhetjük ki, amikor jólesik, és azt a célszemély bármikor letöltheti.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."