Színes » Konyha

Mégy egyszer együnk egy jót!

Idei végállomásához érkezik a Septimia Station Étterem Csütörtöki Gasztrotúra sorozata: a világraszóló kóstolót élő szakácsműsor zárja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Oszifinomsagok1

Pikáns édességek őszi estékre

Fájdalmas búcsút inteni a friss gyümölcsöknek, de...
uh-magnes-pava-01

A Pávában debütál az Ágnescake

Hobbicukrász és a nemzet legjobbja: Mihály Ágnes az Ide...
1

Pisztáciás-málnás moussetorta

Könnyű ízletes édesség, akár ebben a hőségben is.

Spagettival lakhatsz jól a Station Étterem idei utolsó Gasztrotúráján
Spagettival lakhatsz jól a Station Étterem idei utolsó Gasztrotúráján
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. december 09., 16:25
0 hozzászólás. 

Valóságos rajongótábor, de legalábbis állandó vendégkör formálódott a szeptember 18-án indult Csütörtöki Gasztrotúrák köré: a Septimia Station Éttermének kulináris estjein minden csütörtökön valamelyik földrész vagy ország gasztronómiai különlegességeit lehetett megkóstolni, az utazásokhoz pedig hétről hétre többen csatlakoztak.

Az étterem főszakácsa minden alkalommal figyelembe vette a gasztroutazók igényeit és kívánságait, ezek alapján alakította ki a következő alkalmak kínálatát. A vendégek sorban kóstolhatták India, Németország, Mexikó, Ázsia, Franciaország, Törökország, az Amerikai Egyesült Államok, Thaiföld, Görögország, Afrika, és Skandinávia jellegzetességeit.

A legsikeresebbek a mexikói és ázsiai fogások voltak, de a legtöbb menüt az amerikai esten rendelték ki, a hamburger hihetetlenül népszerű volt

A tizenegy alkalom után december 11-én végállomásához érkezik az idei túra: csütörtökön 18 órától egy igazán különleges, Székelyudvarhelyen egyedinek számító estével szeretné emlékezetessé tenni a túrát a Station Étterem.

A csütörtöki „live cooking show" lényege, hogy a főszakács kilép a színfalak mögül, és az étteremben, a külön erre az alkalomra felállított konyhapulton készíti el a rendeléseket. Persze most is lesz túra is, közkívánatra Olaszországba utaznak a vendégek, akik négyféle spagettiből választhatnak:

- pasta amatriciana (paradicsomszósz, bacon, parmezán)

- pasta a la pesto (bazsalikomos pesto, parmezán)

- pasta con gamberetti (koktélrák, tejszín, kapor, parmezán)

- pasta aglio de olio (fokhagyma, chilli - édes/csípős, paradicsom, parmezán)

A nagyfokú érdeklődésre való tekintettel fontos időben asztalt foglalni a 0742-114.391-es telefonszámon, naponta 12 és 24 óra között.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."