Tech » Web

Lájkoljuk a Facebook új opcióját

A See First-opció segítségével egy kattintással átveheted az irányítást a Facebook-oldalad felett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
transinow1

Üzenjük a világnak, oh yeah!

Ékes angolsággal készült szájtot indítottak,...
képernyőfotó

Van-e nálatok internet?

Mert az inkubátorházban bőven van, nem is rossz....
fotó archív

Már válthat Early Bird jegyet a 6. Digitális Székelyföld Konferenciára

Erdély legnagyobb digitális fóruma innovatív...

seefirst2
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. július 15., 13:11
0 hozzászólás. 

A Facebook új beállítási lehetőségével segít nekünk a hírfolyamunkban ömlő tartalmak megszűrésére mindössze egy klikkeléssel. Ha eleged van már belőle, hogy a mások ebédre készített fogásait, nyaralási szelfijeit vagy tükörben való pózolásait nyomják az arcodba és mégsem akarod kitörölni egyenként a zavaró tényezőket, most már könnyedén változtathatsz. Eddig ugyanis a közösségi oldal algoritmusa döntötte el helyettünk, hogy milyen tartalommal találkozzunk üzenőfalunkon. A régóta tesztelt és most már életbe léptetett See First-opció révén átalakíthatod a hírfolyamodat.

Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy bejelölnöd, kinek vagy minek a bejegyzéseit szeretnéd követni a hírfolyamodban. Első lépésként rá kell menned az adott profilra, és a személyek esetében a Követed (Follow), oldalak esetében a Tetszik (Like) gomboknál tudod beállítani. Ott kell kiválasztanod a Megjelenítés elsőként (See first) opciót, átállítva azt az Alapértelmezés (Default) beállításról. Mutatjuk, hogyan:

seefirst1

A beállítás telefonról a Facebook hivatalos applikációjában is elérhető, ehhez elegendő a fentebb leírt folyamatot követni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."