Tech » Web

Világméretű pályázatot írt ki a Google diákok számára

A verseny célja, hogy segítse a tehetséges, ötletgazdag fiatalokat, viszont a nyereményekre sem lehet panasz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
transinow1

Üzenjük a világnak, oh yeah!

Ékes angolsággal készült szájtot indítottak,...
képernyőfotó

Van-e nálatok internet?

Mert az inkubátorházban bőven van, nem is rossz....
fotó archív

Már válthat Early Bird jegyet a 6. Digitális Székelyföld Konferenciára

Erdély legnagyobb digitális fóruma innovatív...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 14., 12:09
0 hozzászólás. 

Cristin Frodella és Samantha Peter, a cég oktatási termékeiért felelős marketingmenedzserek a Google hivatalos blogjában jelentették be, hogy Google Science Fair néven globális tudományos versenyt hirdetnek diákok számára. A 13-18 éves korosztálynak kiírt versenyt a CERN, a LEGO Group, a National Geographic és a Scientific American támogatja – számol be az IT café.

A diákoknak a regisztráció után létre kell hozniuk egy Google webhelyet, ahová ötletüket, a projektleírást feltölthetik. A jelentkezéshez szülői engedély is szükséges, regisztrálni április 4-ig lehet, az elődöntőbe jutott pályázók neveit a Google május elején teszi közzé. Ezeket a munkákat egy galériába helyezik el, ahol szavazni lehet arra, hogy ki legyen a közönségdíjas. Az élőben zajló döntőt július 11-én rendezik a Google központjában, itt ítélik oda a kategóriadíjak mellett a verseny nagydíját is. Zsűrizésre neves kutatókat és tudományos újságírókat kértek fel, köztük van például Vint Cerf, a Google internetevangelistája is.

A nyertesekre értékes díjak várnak, a nagydíjjal egy 10 napos utazás jár a Galapagos-szigetekre, emellett egy 50 ezer dollár értékű oktatási támogatás, valamint lehetőség arra, hogy a győztes a támogatók egyikénél gyakorlaton vegyen részt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."