A szája kacsa, a lába virsli

Ez király! Pózoltasd a didit a tükörben, de az idézetet se felejtsd. Az agyunknak is kell a kényeztetés egy napi Coelho-val.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
angrygraffitti

Sok hűhó semmiért... De mi a tanulság?

Maradt a régi alkotmány, de valami mégis...
Képernyőfotó

Igenre buzdított a polgármesteri hivatal, majd nem

Rövid idő alatt meggondolta magát a polgármesteri...
1990 januárjában Udvarhelyen még tömegek vonultak utcára a magyar oktatásért. fotó: Balázs Ferenc

Teljes a káosz a MOGYE tájékán, de még van remény

Megpróbáltuk összefoglalni, hogy mi minden történt a...

Duck-Face
Kacsaszáj, illusztráció
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. augusztus 31., 14:25
3 hozzászólás. 

Értem én, hogy a szelfi az új autogram, és az Instagram az új fotóalbum, de a rokonság fiatalkori albumait pásztázva mégsem látok kacsaszájakat, tükrös fotókat és a medence szélén napoztatott lábfejeket, combokat. Most meg annyi van belőlük, mint égen a csillag.

Akár jól is elsülhetett volna a közösségi hálók térhódításával érkező jelenség nálad, aki úgy becsücsörített a telefonjába, mintha a napi spaghetti adagot szívta volna fel, de inkább evolúciós kényszerré nőtte ki magát a porszívóval elkészített szájforma (és ez nem vicc). Szerencsére mostmár ez is kezdett lecsengeni! Nem azért mondom, hogy szerencsére, mert nem volt szép. Beindították fantáziánkat a Geronazzo Máriás ajkaid, de ne tégy már kárt magadban, nem ér annyit az egész.

Egyébként is rengeteg lehetőséged van. Ott a tükör, a szelfirúd, a halfej, a virslicombok és megannyi jó szelfitípus, csak győzzél válogatni. Szép vagy! Nem mondanám ezt, ha nem érkezne naponta rólad újabb fotó, hogy megnyugtasd magad,

még mindig lájkság van.

Tudom én, hogy a nagy információáradatban pikk-pakk felnősz, és úgy nőni nem lehet, hogy az ember megtanulja elkészíteni a tyúkhúslevest galuskával. Az nem szexi. A kacsaszáj meg veszettül az. Annál talán csak a lábujjaid között átszűrődő napfény szexibb a tengerparti képeden.

Jaj, a virsliket majd elfelejtettem. Amikor a nyári napsütésben két virslit teszel a fényképezőgéped elé, mindig meghozod az étvágyam. Ja, hogy az nem virsli? Akkor nagyon csábos. Vissza is teszem a ketchup-ot a hűtőbe.

virslilab

Az utóbbi időben szakma lett az Instagram, a divatbloggerség, a közösségi hálókon való modellkedés, és bevallom, én is csorgó nyállal nézem Ana Cheri fényképeit, meg azt is imádom, hogy mind olyanok szeretnétek lenni, mint ő.

Szóval fürdőruhát fel, tükör elé be, és mehet is a pózolás. Azt szeretem a legjobban, hogy

nagyon életszerűek ezek a fotóid,

nekem is minden nőismerősöm fürdőruciban flangál otthon, főzi a húslevest és teríti ki a ruhát. Talpig sminkben. Hagyjad már az olyan képeket, amelyeken éppen nyakig felöltözve ülsz a Retyezát csúcsán, hát milyen kilencvenes évek már az!

Azért néhány dologra figyelj a pózolgatásnál.

A háttérben elpenészedő fal, nagymama rezsója és a felnyitott vécécsészé sokat dob az imázson. És ha ezek a kellékek nem lennének adottak, csak keress egy idézetet.

A gyakorikerdesek.hu-n találtam ezt a kétségbeesett kérdést: „Milyen idézeteket írhatok egy aranyos, mégis szép profilképhez?". Szerencsére, az olvasottabb lányok hamar útbaigazították az árvamadarat.

Gyönyörű dolog az olvasás, de fölösleges az időt divatjamúlt könyvek lapozgatására pazarolnod. Nem kell már azt a sok ezer unalmas oldalt végig nyálaznod. Minden fontos gondolatot egy helyen is meg lehet találni. Csak fel kell csapnod az idézetek.hu-t. De fontos, hogy jól válassz.

Feltétlenül biggyessz egy Coelho vagy egy Oravecz Nóra gondolatot a képed alá, mert miután férfitársaimmal megcsodáljuk az alakodat, alig várjuk, hogy valami kőkemény életfilozófiával legyünk gazdagabbak.

A szexi-idézetes kombinációnál már csak az szebb, ha egy történelmi városban készíted magadról a félmeztelen képet. Váó, ez Krakkóban van! Ó, Krakkó, becsodás! – gondoljuk, és már égünk is a vágytól, hogy ellátogassunk a volt lengyel fővárosba.

Egy szerkesztőségi beszélgetésben Ufó kollégám arra kért, ne ironizáljak, hiszen inkább legyen fürdőruhás, mint bazilikás a pózolás. Igaza van! Ódivatú vagyok! Hajrá! Póz! Fotó! Idézet! Check-in! Hódítás!



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
karcsikavagyok2
2016-09-01 10:56:28
becsodás
szegény varsóiak... kedvenc Coelho-idézetemmel élve: fájó vérrel harmatos, a szavak leheletnyi káosza érthetetlen eufóriába ejthet
avatar
blackbird
2016-09-01 11:26:19
Nem rossz a tyukhusleves galuskaval, de hazilag keszitett szaraztesztaval (laskaval) az igazi :D
avatar
jutacsdíjas jutacsrajongó
2016-09-01 12:53:56
(kacsaszájjal kiejtett) úúúúúúúúú,
ez lesz az új színvonal? bazmeg, mit akartál ezzel? akkor most ezután az ilyen cikkeket kell lájkolni, szigorúan insta helyett?

installáld újra az újságírói etikát, instállom!

jut eszembe, clearservice.

hozzátenném, hogy pc-n kétoldalt a margó stabil átverés. normálisan a reklám addig tartana, amíg a vizuális takaró ér. nem lesz ettől instabil a megrendelő? mert az olvasó instant felbaszódik, hogy tudjátok.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."