10+1 videó, amit idén a Youtube-on néztél!

2014 legnézettebb kisfilmjeinek listáját tette közzé a videómegosztó. Kutyapóktól a tízórás sétáig.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sogorcsaba

Sógorban van kaka-óóóó! (videó)

Az RMDSZ képviselője a Magyarországról készült...
Tim Bergling, művésznevén Avicii

28 évesen meghalt Avicii

28 éves korában meghalt Tim Bergling, művésznevén...
StephenHawking

Meghalt Stephen Hawking

A 76 éves világhírű brit elméleti fizikus szerdára...

mutanskutyapok
A kutyapókot Lengyelországból szabadították rá az emberiségre
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. december 11., 12:04
0 hozzászólás. 

Míg tavaly a rangsor elején egy rókáról szóló dal szerepelt, idén a kutyapók viszi a prímet. A The Guardian által közzétett adatok alapján a lengyelországi kutya, ami póknak van öltöztetve a legnézettebb idei feltöltés a Youtube-on.

A toplistában átverések, reklámok, tehetségkutatók és rappelő szuperhősök is szerepelnek. „Idén van a legsokszínűbb a toplistánk" – magyarázta Kevin Alloca, a Youtube képviselője.

A kutyapókra tényleg kíváncsiak voltak az emberek, de a lista végén szereplő tízórás New York-i sétának a közösségi ereje volt nagyobb.

1. Mutáns kutyapók

Néhány pihentagyú lengyel fejéből pattant ki az ötlet Halloween idején, hogy felöltöztessék házi kedvencüket, nem is akárhogyan. Mutáns póknak nézett ki a sötétben kószáló eb.

Nézettség: 113,4 millió, hozzászólások: 41 ezer, like-ok: 571 ezer.

2. A nyertes pályán marad

A Nike World Cup reklámja lett a második legnézettebb a Youtube-listán. A kisfilmben parkbéli játékosok Cristiano Ronaldóvá, Neymárrá és Wayne Rooneyvá változnak, sőt C. Ronaldo kedvese is szerepet kapott a videóban. Felsorakozik a foci krémje, és Hulk is pályára lép, igaz, ő nem a focista.

Nézettség: 98,8 millió, hozzászólások 32 ezer, like-ok: 492 ezer.

3. Az első csók

Húsz ezeridegen csókolózik a harmadik helyre került videóban, ami valójában egy reklámfilm, a Wren Studio-t mutatja be. Igaz, kiderült, hogy nem teljesen úgy van ez az idegenkedés, min, ahogy azt beharangozták, ugyanis néhány résztvevő már korábban is ismerte egymást, így az első csók fogalma egy kicsit átíródik. Mindent egybevetve az ötlet annyira jó volt, hogy megannyi paródiája született.

Nézettség: 94,2 millió, hozzászólások: 52 ezer, like-ok: 438 ezer.

4. Az éneklő apáca

A The Voice tehetségkutató egy újabb szupersztárt kreált. Az olaszországi versenyen tűnt fel Cristina Scuccia nővér, aki az egész világot ámulatba ejtette. Kezdődik az apácashow.

Nézettség: 66,2 millió, hozzászólások: 29 ezer, like-ok: 262 ezer.

5. Meghajlik, mint az iPhone 6 Plus

Arra volt kíváncsi egy iPhone 6 Plus felhasználó, hogy meghajlik-e a telefonja a zsebében. Hogy elégedett volt-e az eredménnyel? Biztosan nem, mert valóban meghajlott, igaz, a tulaj nem így képzelte.

Nézettség: 59,3 millió, hozzászólások: 48 ezer, like-ok: 211 ezer.

6. Tehetséges suhancok

Egy másik show, a Britain's Got Talent című tehetségkutató két fiatal konkurense is vonzotta a kattintást. Simon Cowell felfedezettjeit, a Bars & Melody formációt is megcsodálta a videómegosztó közönsége. A bulímiáról éneklők is tapsot érdemelnek.

Nézettség: 56,8 millió, hozzászólni nem lehetett, like-ok: 220 ezer.

7. Kutya és ló szeretet sörrel nyakonöntve

Budweiser-reklámfilm került a hetedik helyre, melyben egy aranyos kiskutya ló komája iránt érzett szeretetét mutatják be. Mindezt egy sört promózva.

Nézettség: 53,5 millió, hozzászólások: 17 ezer, like-ok: 220 ezer.

8. Az ördög ivadéka visszatér

„Elhagytak" egy babakocsit New York utcáin, amelybe egy ijesztő babát tettek. A csecsemő felült, amikor közelítettek hozzá. A nagy átveréssel sikerült a Youtube Top 10-es listáján maradni.

Nézettség: 48,9 millió, hozzászólások: 27 ezer, like-ok: 226 ezer

9. Goku Superman ellen

Az Epic Rap Battles of History névre keresztelt zenei komédiában két szuperhős feszül egymásnak, persze csak rapszöveggel.

Nézettség: 41 millió, hozzászólások: 210 ezer, like-ok: 397 ezer.

10. Tíz kilométert sétál New York utcáin egy nő

Valójában egy nőt láthatunk, akit úton útfélen zaklatnak Manhattan utcáin. Nem kell megijedni, nem tíz óráig tart a kisfilm, de tíz óra alatt készült. Az összevágott verzió csak a zaklatások egy részét tartalmazza.

Nézettség: 37,5 millió, hozzászólások: 140 ezer, like-ok: nincs kilistázva.

+1. A legnézettebb videó

2,1 milliárdnyian látták a Dél-Korea-i PSY Gangnam Style című videóját. Annyira nézett a klip, ha ráviszed a kurzort a számlálóra, akkor az megbolondul. Erről itt írtunk. És itt is.

Nézettség: 2 167 030 000.

uh.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."