Országos » Gazdaság

Ősszel eltörlik a minimáladót

Ősszel megszüntetik a minimáladót, a 16 százalékos egységes adókulcs megtartása viszont a kormány alapvető célja marad, közölte pénteken Emil Boc kormányfő.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
penzpenzpenz

Kifizeti neked az állam a kamatot

Nem csak fiataloknak lesz elérhető az új kedvezményes...
buszallomas

Ha csütörtökön buszozol az országban, erre figyelj!

Tüntetéssel fenyegetőznek a fuvarozók, ha nem kapják...
ANAF

Adókedvezménnyel kecsegtet az ANAF

Karácsonyra és Húsvétra is marad pénzük azoknak,...

emilboc
emilboc
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. július 19., 09:31
4 hozzászólás. 

A bejelentést a miniszterelnök A romániai kis- és középvállalkozások 2010-es Fehér Könyvének bemutatóján tette. Emil Boc hangsúlyozta, a minimáladó eltörlését rég megígérték, mivel már betöltötte a szerepét, a progresszív adózás pedig nem járna számottevő bevételtöbblettel a költségvetés számára – írja a manna.ro.

A minimáladót tavaly tavasszal vetették ki, és minden aktív cég köteles volt legalább 500 eurónak megfelelő összeget befizetni, még ha nem is termeltek profitot.


4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2010-07-19 12:33:21
Az a legnagyobb baj hogy az orszag a semmit tevesbol akar megelni, ha ezt eltorlik, 100% kitalalnak egy masikot es ugyanott lesz az atlag polgar, azaz fizet mint a katonatiszt, es eltartja azokat az embernek nem nevezheto semmittevoket, akik a parlamentben alusznak.
avatar
fkv
2010-07-19 19:46:44
ez még csak a kezdet...
De mi a megoldás? El kellene hajtani őket, de hát ugyanolyanok ülnek helyükbe.
S ha legalább csak aludnának, már akkor is kevesebb hülyeséget csinálnának. De hát ez van, amikor a hülyeséget a szorgalommal párosítják. :dry:

Egyébként a nagy baj majd télen fog jelentkezni, mikor már nagyobbak lesznek a számlák, elfogyott a megtakarított pénzecske...
avatar
szkita73
2010-07-19 20:47:55
Valaki még emlékszik Băsescu újjal mutogató képére (+népszavazás), hol egy kamerás parlamentet és 300 honatyáról beszélt. Mennyivel hatékonyabb lenne mert akkor nincs mi között passzolgatni a törvényeket és kevesebben kapnák az alváspénzt :evil: . Apropó a Fidesz nem kampányolt vele, ő megcsinálta.
avatar
ooloo
2010-07-20 11:29:03
Azt se hiszem amit kérdeznek, nem is tudom miért vannak.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."