Gazdaság » Pénz

Ők vezetik az inkubátorházat

Bemutatták az inkubátorház igazgatóját és jogtanácsosát. Két személynek sikerült eddig a versenyvizsgája.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Joseph Seroussi fotó: Forbes

Lánya örökli Seroussi vagyonát

A szudáni származású üzletember június végén hunyt...
A könyvelők sem értenek mindenben egyet | A szerző fotói

Hány ember kell egy villanykörte kicseréléséhez Romániában?

És hány papír! A 2018-ra ereszkedett adóhomályból...
erdelypitch2

Pénzdíjas esettanulmány versenyt hirdet az OTP Bank

Négy mesterség szakembereit várja csapatokban az OTP egy...

Szakács Paál István, Borbély Erika, Fancsali Kálmán, Puskás Katalin
Szakács Paál István, Borbély Erika, Fancsali Kálmán, Puskás Katalin
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2017. január 20., 14:18
0 hozzászólás. 

Február közepétől kezdhet hivatalosan dolgozni az a két személy, akik jelentkeztek az inkubátorháznál meghirdetett állásokra, és sikerült a versenyvizsgájuk.

Az inkubátorház ügyvezető igazgatója Szakács-Paál István lesz, a jogtanácsos pedig Borbély Erika jogász – jelentette be csütörtökön Fancsali Kálmán, az inkubátorházat működtető fejlesztési társulás vezetőtanácsának elnöke.

szakacspaalistvan

A 32 éves Szakács Paál-István közgazdaság alapszakon végzett, majd vállalati pénzügyekből mesterizett a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen. Tizenhárom évig élt Kolozsváron, két saját vállalkozása van. 2015-ben költözött vissza Székelyudvarhelyre.

Céljai közt szerepel, hogy az általa vezetett intézmény védett környezetet biztosítson az udvarhelyszéki mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, segítse beilleszkedésüket a helyi és regionális gazdaságba, lehetőséget adni arra, hogy egyenként, vagy akár közösen is hazai és uniós projektekben vehessenek részt. Az inkubátorház A kategóriás konferenciatermében akar nagyobb léptékű konferenciákat szervezni, ezen kívül mentor programot, és kapcsolatokat építene intézményi befektetőkkel, valamint ún. üzleti angyalokkal.

Az új ügyvezető törekszik a civil szervezekekkel, iskolákkal való parnteri kapcsolat létrehozására, és a vállalkozói forma népszerűsítésére Székelyudvarhelyen – mondta.

borbelyerika

A 33 éves Borbély Erika a BBTE jogi karán végzett, majd közigazgatásban dolgozott, főként ott szerzett tapasztalatot, az utóbbi években pedig a magánszférában is tevékenykedett.

Mint Fancsali és Puskás Katalin, a fejlesztési társulás tagjai közölték, eddig négy állást hirdettek meg, menedzserasszisztenst és gazdasági tanácsadót is felvettek volna, de nem sikerült az ezekre jelentkezőknek a versenyvizsgája. Hamarosan újból meghirdetik ezeket az állásokat, a megtalált két személy pedig addig is dolgozhat, első körben azon, hogy az inkubátorház épületének a közüzemi ellátottságát megoldja.

Az inkubátorház elindulását a megyei tanács munkatársa, Péli Levente tavaly ősszel november 15-ére tűzte ki, de azóta sem gyorsultak fel az intézmény körüli események.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."