Gazdaság » Trendek

Most megtudod, mi az a szájreklám

Szerinted is szájról szájra terjed legjobban a reklám? Ez sem működik magától, de a szakember minden apró titokba beavat.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
A nagy kérdés fotó: Dávid Anna Júlia

Átjut-e a csiga az autópályán?

Legyen egy jó sztorid, különböztesd meg magad a...
fotó: Dávid Anna Júlia

Képzeljenek el egy kamrát és egy háziasszonyt!

Mihez kell, hogy értsen egy IT igazgató a Merkúrnál?...
fotók: Melinda Instal

Fűteni fűvel-fával lehet – de leginkább ésszel érdemes

Napjainkban az épületgépészet nagyon előkelő helyet...

Farkas Levente, a Szájreklám szerzője
Fotó: Csedő Attila/archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. november 18., 15:49
0 hozzászólás. 

Farkas Levente, a marketingiskola.ro alapítója 2008-tól dolgozik nap, mint nap cégvezetőkkel, vállalkozókkal. Segít nekik abban, hogy jobban kommunikáljanak célcsoportjukkal, rátapint olyan hibákra és hiányosságokra, amelyek orvoslása merőben megváltoztatja egy-egy cég életét: nagyobb lesz a termelés, nő a profit.

Levente az elmúlt évek tapasztalatait foglalta össze most megjelent könyvében, amely Szájreklám – a figyelemszerzés címet viseli. A könyv olyan példák, megtörtént esetek alapján ad szakmai útravalót vállalkozóknak, cégvezetőnek, gyakorló marketingeseknek, értékesítőknek, amelyek a gazdasági élet mindennapjaiban megtörténhetnek.

Hogy a könyv minél több érdeklődőhöz eljusson, Erdély-szerte bemutatja, és a helyszíneken kis szakmai útravalót is ad a hallgatóságnak. Az első állomás Székelyudvarhely, a dátum 2014. november 19, szerda, a helyszín a Zsebcafé, a Merkúr áruház emeleti részén, a kezdési időpont 17:00. Facebookozók itt jelentkezhetnek az eseményre.

A könyv kivonata letölthető a www.szajreklam.ro oldalról, és ugyanitt meg is vásárolható, akárcsak a bemutatón.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."