Gazdaság » Trendek

Díjeső a kirakatban!

Szebbnél szebb kirakatokkal jelentkeztek versenyünkre, csak úgy röpködtek a lájkok. Most pedig az ajándékozás következik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
A nagy kérdés fotó: Dávid Anna Júlia

Átjut-e a csiga az autópályán?

Legyen egy jó sztorid, különböztesd meg magad a...
fotó: Dávid Anna Júlia

Képzeljenek el egy kamrát és egy háziasszonyt!

Mihez kell, hogy értsen egy IT igazgató a Merkúrnál?...
fotók: Melinda Instal

Fűteni fűvel-fával lehet – de leginkább ésszel érdemes

Napjainkban az épületgépészet nagyon előkelő helyet...

kirakatverseny
Ők a dobogósok
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. január 20., 10:07
2 hozzászólás. 

Tavaly év végére, a karácsonyi hajrá időszakára hirdettük meg kirakatversenyünket, melynek célja az volt, hogy megmutassuk, milyen alkotásokkal készülnek a székelyudvarhelyi boltosok az ünnepi időszakra. A hívó szó értő fülekre talált, összesen tíz bolt jelentkezett, ők szálltak versenybe a legszebb kirakat címéért.

Az üzleteket sorban meglátogattuk, majd minden kirakatról fényképes összeálíltást készítettünk, így már csak az volt hátra, hogy közszemlére bocsássuk őket. A közönségnek tetszett, amit látott, a fotók rengeteg kedvelést gyűjtöttek be. A verseny zárásakor össze is számoltuk ezeket, így az első helyen a Bolero végzett, nem sokkal az Ajándék-Gyöngy-Hobbi bolt és a Charming Boutique előtt.

Ajándék mindenkinek

Amint az a verseny meghirdetésekor is ígértük, az első helyezettnek közel 400 euró értékben ajánlunk fel reklámhelyet itt, az uh.ro-n. Azonban minket is utolért a karácsony szelleme, és rájöttünk, hogy vajból van a szívünk, mikor ilyen sok szépet látunk - ráadásul csupa olyan kirakatot, amit gondos és odaadó munkával rendeztek be. Éppen ezért két meglepetéssel is készültünk.

Egyrészt nem csak az első, hanem a második és harmadik helyen végző boltoknak is ugyanilyen értékben biztosítunk reklámot a portálon, hiszen valóban csodaszép alkotásokkal örvendeztetettek meg minket és bárkit, aki elsétált üzletük előtt.

Ugyanakkor nem tudunk eltekinteni attól a ténytől, hogy minden boltos valódi gazdaként tekint saját kirakatára és legjobb belátása és tudása szerint gondozza arculatát. Ezt a munkát mi is értékeljük, ezért a játékban részt vevő összes többi üzletnek felajánlunk egy kisebb reklámcsomagot.

A résztvevő boltoknak ezúton is gratulálunk a munkájukért, az üzletvezetőket a napokban értesítjük az eredményről, és hamarosan mindenki viszontláthatja üzeneteiket az uh.ro-n.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
K.Joli
2017-01-24 16:58:26
észrevétel 1
A székelykeresztúri ElectroPont üzlet nevében írok. A kirakatversennyel kapcsolatosan szeretném a véleményemet kifejteni, ugyanis van pár észrevételem ezzel kapcsolatosan. Kérem, a továbbiakban megfogalmazott észrevételeimet építő jellegű kritikaként olvasni. A versenyfelhívásban fogalmazottak alapján a résztvevő kirakatokat nem csak közönségszavazat, hanem szakmai zsűri is bírálja (mostmár mondhatjuk, hogy bírálta volna), viszont az eredményhirdetés során hiányoltam az önök által ígért szakmai zsűri bírálatát, mely valljuk be, egy ilyen versenyből nem hiányozhat. Legfőképpen azért, mert mint tudjuk a Facebook szavazások eléggé becsapósak és nem minden esetben sportszerűek. Ha már a sportszerű játéknál tartunk, az is tudomásunkra jutott, hogy az Önök által meghirdetett versenyre csak a mi üzletünk jelentkezett, az összes többit önök keresték fel, hogy vegyenek részt a pályázatban. Mindez arra enged következtetni, hogy egy újabb hiba került a gépezetbe.
avatar
K.Joli
2017-01-24 16:59:15
észrevétel 2
az előző folytatásaként...
...Nem tartom fair play-nek ezt saját magunkkal szemben. Mindezek ellenére kiváncsian vártam a verseny további kimenetelét, és ismételten csalódtam, amikor megláttam az üzletek kirakatfotóit, ugyanis a közszemlére bocsájtott fotók nem a valóságot tükrözték. Véleményem szerint minden üzlet megérdemelt volna több fotót, esetleg az egész kirakatot mutató képet, ha már ennyi munkát fektettek bele, továbbá azért is, mert így a szavazók nem az egész kirakatot, csak az önök által közzétett fotókat kedvelték. Tehát a versenyt át is nevezhették volna részletversenynek. Nem bírálni akarom a szavazókat, és a nyertesek ellen sem szeretnék szólni, mert egytől egyig mindenki megérdemelte volna az első helyet, ahogyan ezt Önök is belátták, utalva erre az ajándékcsomagokkal. Tisztelettel mi visszautasítjuk ezt az Önök által tett nagyvonalú ajándékot. Köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk a versenyben, remélem a következő hasonló megmozdulásuk eredményesebb lesz.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."