Itthon » Gazdaság

Konferenciával startol a IV. Gyümölcsfesztivál

Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivált szervez idén is a Civitas Alapítvány szeptember 20-23. között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivál
A konferencia mellett idén is beszerezhetők a helyi gyümölcs-készítmények
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. szeptember 11., 15:35
0 hozzászólás. 

A rendezvénysorozat első napján egy konferenciát rendeznek, melynek fő témája: Természeti értékeink – közösségünk jövője. A konferencia évről évre nagy sikernek örvend, hiszen neves külföldi és belföldi szervezetek képviselői osztják meg értékes tapasztalataikat és sikertörténeteiket. Az előadások különböző megközelítésben világítják meg azt a felismerést, hogy az ember és természet megbecsülésre és gondoskodásra épülő kapcsolata, természeti értékeink felismerése és kíméletes, de céltudatos értékesítése az egyetlen biztosíték közösségeink fennmaradásához.

A rendezvény ugyanakkor jó alkalom arra, hogy szakmai beszélgetésekre kerüljön sor és együttműködések szülessenek. Mind a konferencia, mind a Gyümölcsfesztivál lehetőséget nyújt a konferencia résztvevői és az udvarhelyszéki települések gazdálkodói számára, hogy tapasztalataik átadásával újra méltó helyére emeljék a környezettudatos és közösségi gazdálkodást.

A konferencia programja letölthető ide kattintva.

A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap, a részletes program megtalálható a rendezvény honlapján. Jelentkezési határidő: szeptember 15. Telefon: 0266-218 481.

Az ezt követő IV. Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztiválon (szeptember 21. és 23. között) 18 udvarhelyszéki közösség mutatkozik be hagyományos gyümölcsfajtákból készült helyi termékeikkel, több mint 200 féle lekvár, szörp, aszalvány és hagyományos recept szerint elkészített sütemény gazdagítják a kínálatot. A látogatóknak ezen kívül gazdag kulturális műsorban és számos meglepetésben lesz részük.

sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."