Itthon » Gazdaság

Ilyen lesz az udvarhelyi inkubátorház

48 irodahelyiséget, bekötőutat és 26 férőhelyes parkolót tartalmaz a Hargita Business Center terve. Mutatjuk, milyen lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

Ilyen volt fotó: Hargita Megye Tanácsa
Ilyen volt fotó: Hargita Megye Tanácsa
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2015. január 29., 15:22
0 hozzászólás. 

A megyei tanácstól megszereztük digitális formában az év végéig megépülő inkubátorház terveit, mely a volt növényvédelmi közszolgálat helyén lesz, a II. Rákóczi Ferenc utca 84 szám alatt.

inkubator1

Az „újrahasznosított" felület 3827,90 négyzetméter, ebből épített felület 817,90 négyzetméter. Teraszokkal együtt 1624,72 négyzetméteres lesz az épület. Ehhez 137 négyzetméter felületű bekötőút fog vezetni, hogy a 26 parkolóhely valamelyikén állomásozhassanak a vállalkozók.

inkubator2.jpg

Az épületben 48 irodahelyiség, konferencia-, tárgyaló- és kiállítóterem és könyvelőség is lesz, ahol kedvezményes üzleti – jogi, pénzügyi, marketing és menedzsment – szolgáltatásokat vehetnek igénybe a kedvezményezettek, azaz az inkubált és térségi vállalkozások, vállalkozó szellemű fiatalok, a lakosság.

inkubatorhaz5

A kétszakaszos projekt második része fog most megvalósulni, az első a veszélyes szennyeződések eltávolítása volt, a jelenlegi összértéke 7 084 473,64 lej, amelyből a munkálatok szerződtetett értéke 4 073 099,73 lej. Az építkezést a Viaduct kft. fogja elvégezni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."