Itthon » Gazdaság

Ne hagyd veszni a pénzed!

Ingyenes pályázati konferencián okosít ki az UKKSZ a vállalkozóknak szánt európai uniós támogatásokról. Kattints a részletekért!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

Segítenek vissza nem térítendő támogatáshoz jutni
Segítenek vissza nem térítendő támogatáshoz jutni
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. március 16., 13:13
0 hozzászólás. 

Még vannak szabad helyek az Udvarhelyi Kis- és Középvállalkozók Szövetsége csütörtöki konferenciájára, amelyen az európai uniós vissza nem térítendő támogatásokat ismerhetik meg az érdeklődők, a Gondűző Étteremben.

Az előadássorozaton olyan szakemberek szólalnak meg, akik a pályázatok kiírásában, a pályázati csomagok összeállításában vagy elbírálásában tapasztaltak, így ismerik a különféle kritériumokat és trükköket, amelyek a beadványokat sikeressé teszik.

Csütörtökön délelőtt tíztől Derzsi László, a RegioConsult tanácsadója ismerteti a romániai pályázati lehetőségeket, feltételeket.

Őt követi a Regionális Fejlesztési Ügynökség, az ADR két előadója, Adriana Mureșan és Emil Toma, akik a városi, kis- és középvállalkozói pályázatokat és mezőgazdasági projekteket ismertetik, román nyelven.

Rövid kávészünet után a Develo Consult pályázatíró cég képviselője, Simó Csaba beszél a vidékfejlesztési, nem mezőgazdasági jellegű projektekről.

A szervezők tapasztalatai szerint a kis- és közepes vállalkozások sokszor az információhiány miatt maradnak le olyan pályázati lehetőségekről, amelyekkel gyorsabb és hatékonyabb üzleti fejlődést érhetnének el. Ez hívta életre a konferenciát, amelyre itt lehet bejelentkezni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."