Itthon » Gazdaság

98% százalékban optimalizálják a városban a melegvíz-ellátást

A városi távhő- és melegvíz-szolgáltatás minőségének javítása érdekében végzett beruházásokról és a tervezett munkálatokról számolt be az Urbana Rt. igazgatója.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

tavfutes_melegviz_csap
tavfutes_melegviz_csap
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. július 01., 10:06
2 hozzászólás. 

Az udvarhelyi tömbházakban a központi rendszerről biztosított távhő- és melegvíz-szolgáltatásért felelős vállalat vezetője közölte, a szolgáltató a város összes lakónegyedében (Tábor, Bethlen, Sziget, Kuvar, Tamási Áron, Kórház) végzett munkálatokat, annak érdekében, hogy a melegvíz-szolgáltatás minősége és mennyisége javuljon. A Tábor negyedben teljes mértékben, a Bethlen-negyedi hálózat esetében egyelőre ideiglenesen sikerült modernizálni a rendszert.

Az Urbana Rt. szolgáltató április hónapban 4500 lejt fordított a Bethlen-negyedi fővonalak ideiglenes felújítására, a beruházás során 10 darab, a hálózati veszteséget minimálisra csökkentő hőszabályzó csapot szereltek fel és helyeztek üzembe.

A fenntartási költségek visszaszorítása érdekében a Kuvar negyed melegvíz-szolgáltatását is a Sziget negyedi kazánházból oldották meg, ezáltal a Kuvar kazánház szolgáltatásait kiiktatták a nyári hónapokra. A Sziget-negyedi kazánházba három fővonal-visszaforgató vezetékét építettek ki, ennek eredményeképpen közel 500 Kuvar és Sziget-negyedi lakás melegvíz-szolgáltatását sikerült zökkenőmentessé tenni. A munkálatok értéke 120 lej lakásonként, azaz összesen több mint 60000 lej.

Ráduly Mihály, az Urbana Rt. igazgatója arról is beszámolt, hogy várhatóan még ebben a hónapban elkezdődik a Tamási Áron és a Korház-negyedi visszaforgató vezetékek kiépítése, aminek köszönhetően újabb 600 tömbház lakás melegvíz-ellátása javul.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kalman
2010-07-01 15:49:37
Vegre valami tortenik 20 ev utan ebben a varosban ... brrr, hogy vartam, h a polgar jeno mar eltunjon es kezdjen elni ez a varos ...
avatar
leeanne
2010-09-09 15:38:40
A csudat... nem valtozott semmi, a paromek a kozponti renszeren vannak, es hacsak nincs kint is 30 fok, sosem tud meleg vizben zuhanyozni. minek kell +arat fizetni a melegvizre ha jeghideg...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."