Itthon » Gazdaság

Udvarhelyen is bemutatkozott a Romexpo

Március 2-án a polgármesteri hivatal tanácstermében a Romexpo Rt. vezérigazgatója és munkatársai ismertették tevékenységüket, szolgáltatásiakat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

RomexpoUdvarhelyen
RomexpoUdvarhelyen
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. március 03., 08:04
0 hozzászólás. 


A székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal tanácstermében 2011. március 2-án a bukaresti Romexpo Rt. vezetősége ismertette a vásárokban, kiállításokon, valamint különböző rendezvények szervezésében kiteljesedő tevékenységét, egyúttal pedig felhívást intézett a térség vállalkozói felé: használják ki a Romexpo által nyújtott szolgáltatásokat, lehetőségeket, és mutassák meg magukat a vásárlóknak, hisz alapvető szabály, hogy „ha nem mész, nem látsz, nem haladsz, nem élsz meg".

Bunta Levente polgármester üdvözölte a Romexpo azon ötletét, hogy Székelyudvarhelyt is bevették bemutatkozó, „toborzó" körútjukba, illetve azt hangsúlyozta, jó termelők vagyunk, piacképes termékeket állítunk elő, ám nem tudjuk azokat eladni, nem vagyunk kereskedők.

RomexpoUdvarhelyen

„Válságban egyik legjobb módozat, megoldás arra, hogy ismertté tedd magad az, ha ott vagy mindenhol, vásárokon, kiállításokon, és jó marketinggel ismerteted tevékenységedet. Ki kell menni a piacra, a termékeket el kell adni" – üzente a vállakozóknak a polgármester, majd egy ötlettel is előrukkolt: ha a Romexpo 30 százalékos kedvezményt ad, a város támogatja a szervezési kiadásokat, és ily módon a korábbinál több vállalkozásnak ad lehetőséget a bemutatkozásra. Az is elhangzott, hogy Udvarhely főleg a könnyű- és faipari területeken, illetve a turizmus tematikájában szervezett kiállításokban, vásárokban érdekelt.

A tájékoztatón Doru Simovici, a Romexpo Rt. vezérigazgatója és munkatársai részletesen ismertették tevékenységüket, szolgáltatásaikat: idén 62 rendezvény szervezését tűzték ki célul.

RomexpoUdvarhelyen

Március 31. és április 3. között három vásárra is sor kerül a Romexponál: ITP Expo név alatt a bőr- és textilipar képviselőit hívják össze, Rommedica néven nemzetközi orvosi és gyógyszerészeti kiállítást szerveznek, illetve TTR címmel országos turisztikai kiállításra kerül sor. A vezérigazgató azt is tudatta, hivatalosították kapcsolatukat a Hargita Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, mely kizárólagos területi képviselője a megyében a Romexpo Rt.-nek. Balási Csaba, a Hargita Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nehezményezte, hogy a találkozóra bejelentkezett hét helyi vállalkozás közül mindössze kettő jelent meg.

„Ki kell küszöbölni a kommunikációs és egyéb jellegű problémákat, és a vállalkozóknak is meg kell érteniük, ha nincsenek jelen, nem is léteznek. Több lábon állva jobb, biztonságosabb" – hangsúlyozta Balási, aki azt is közölte, hogy jelentős kedvezmény jár a megyei Kereskedelmi és Iparkamara, vásárokon részt venni szándékozó tagjainak.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."