Itthon » Gazdaság

11. Tavaszi Expo – kerti törpétől a menyasszonyi ruháig

Csütörtökön 12 órakor megnyitotta kapuit a 11. Tavaszi Expo – vasárnapig  lehet válogatni a változatos, bőséges felhozatalból.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

TavasziExpo2011
TavasziExpo2011
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. május 12., 17:23
0 hozzászólás. 

„Szinte csodával határos, hogy a gazdasági válság ellenére idén is sikerült egy színvonalas, teltházas, újdonságokkal is büszkélkedő rendezvényt tető alá hozni" – közölte a Molnos Zoltán, a vásár főszervezője. A sportcsarnokban és környékén több mint félszáz, zömében hazai cég állít ki.

A kínálat idén is színes, változatos: a szabad ég alatt ez alkalommal is a kerti bútorok, medencék és a különböző autómárkákat gyártó cégeké a terep, valamint kerti törpékből is válogathatunk, ha erre érzünk leküzdhetetlen vágyat.

TavasziExpo2011Az idei Tavaszi Expo újdonsága, hogy az összesen 1000 négyzetméteres, bel- és kültéri kiállító felületen olyan vállalkozások, cégek állítják fel standjaikat, amelyek első ízben vesznek részt az expón és mutatkoznak be az udvarhelyszéki piacon. A csarnok előterében fagyival és jégkásával hűthetjük vásárlási lázunkat, majd a fő kiállító térben a bőrből készült termékektől a menyasszonyi ruháig bármit magunkra ölthetünk, de találunk nyílászárókat, kül-és beltéri festékeket, bútort és élelmet is. A kiállítást és vásárt az Exposia alkotócsoport nemzetközi fotókiállítása színesíti.

TavasziExpo2011A 11. Tavaszi Expo - nemzetközi kiállítás és vásár négy napig, május 12-15 között, délelőtt 9 órától este 7 óráig, a zárónapon, vasárnap pedig délután 4 óráig látogatható. Az 1 lejes belépőjegy ezúttal is tombola, amellyel ajándékcsomagokat lehet nyerni. A sorshúzás eredményét, a szerencsés nyertesek nevét a vásárzárást követően teszik közzé a szervezők.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."