Itthon » Ifjúság

Kolozsvárig dumálták magukat

Fiatalok lepték el a Harmónia cukrászdát, ahol a 2016-os slampoetry bajnokság selejtezőjét tartották. Tófalvi Előd nyerte a versenyt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

slam poetry
Slam bajnokság a Harmóniában, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. január 21., 11:48
0 hozzászólás. 

Még az állóhelyek is beteltek, akkora érdeklődés fogadta a Harmónia cukrászdában szerdán este megrendezett slampoetry bajnokságot. A Nest és az Udvarhelyi Fiatal Fórum által szervezett esemény az erdélyi slampoetry bajnokság első selejtező-fordulója volt. A közönség nagy részét a fiatalabb generáció alkotta.

A szervezők két-két slammel adták meg a kezdőlökést a fiatal szárnybontogatóknak, akik nagy része szintén a középiskola padjaiból került ki. Kilencen küzdöttek meg a döntőt érő helyekért, közülük a slammer-berkekben már ismert Tófalvi Előd lett az első, ő már Kolozsváron is több ízben ragadott mikrofont. Rajta kívül a második helyezett Pál Emil és a harmadik helyen befutó Kis-Német Noémi is megmérettetheti magát a kolozsvári fináléban.

Az esemény házigazdája, Keresztesi Dávid a szervezők nevében elmondta, hogy nagyon elégedettek voltak a versennyel, nagyon ügyesek voltak a helyi fiatalok, éppen ezért boldogan fognak eleget tenni a következő meghívásnak is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."