Itthon » Ifjúság

Cseppben a tenger – esettanulmány-vetélkedő a MÜTF-ön

A II. Székelyudvarhelyi Városnapok első rendezvényeként szervezték meg a marketing esettanulmány-versenyt a MÜTF-ön.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

MUTFjo
MUTFjo
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. május 13., 10:08
0 hozzászólás. 


Kilenc udvarhelyszéki középiskola jelentkezett a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája Székelyudvarhelyi Képzési Központja által harmadik alkalommal meghirdetett esettanulmány-vetélkedőre 2010. május 12-én, szerdán.

A szervezők minden oktatási intézményből – Baczkamadarasi Kis Gergely Református Gimnázium, Bányai János Iskolaközpont, Benedek Elek Líceum, Eötvös József Szakközépiskola, Gábor Áron Iskolaközpont (Szentegyháza), Kós Károly Szakközépiskola, Orbán Balázs Elméleti Líceum (Székelykeresztúr), Tamási Áron Gimnázium, Zeyk Domokos Iskolaközpont (Székelykeresztúr) – egy-egy háromtagú csapatot és egy irányítótanárt vártak.

A tematika változatos volt: gazdasági válság; környezeti, ökológiai problémák; az információ és kommunikációs technológia fejlődése – hogyan hatnak mindezek az osztályra, családra vagy a baráti körre, ezt kellett látványosan prezentálni. A rendezvény fővédnöke, s egyben a zsűri elnöke Dr. Kandikó József, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának rektora, a Magyar Marketingszövetség alapító elnöke volt. További zsűritagok: Boros Csaba, az Elan Trio Kft. egyik tulajdonosa, Tóth László, az Ave Hargita ügyvezető igazgatója, Kubanek László dizájner és Szabó Attila rádiós szerkesztő.

A vetélkedő első helyezettje a székelykeresztúri Orbán Balázs Elméleti Líceum csapata lett, második a Tamási Áron Gimnázium, harmadik a Kós Károly Szakközépiskola, a különdíjat pedig a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Gimnázium kapta. A Főiskola ezzel a vetélkedővel is lehetőséget kívánt biztosítani a helyi és környékbeli középiskolásoknak az általános tudásuk bővítésére, rátermettségük bizonyítására, valamint a tartalmas szórakozásra.

A rendezvény közös pizzázással zárult, ahol szervezők és versenyzők együtt ünnepeltek.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."