Itthon » Ifjúság

Újraalakult a Youth Bank csapata

Idén is lesznek Youth Bank-os programok, hiszen útjára indul az SzKA koordinálásával és támogatásával született fundraising kampány.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

YouthBank_2010
YouthBank_2010
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. november 04., 16:54
0 hozzászólás. 


Haton mentek, haton jöttek, de a lendület idén sem változik, tudtuk meg a mai sajtótájékoztatón. Kilyén Melánia, az Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SzKA) programfelelőse bemutatta a Youth Bank csapat régi és új tagjait, akik újjáélesztik a fundraising kampányt: Márton Andrea, Szilágyi Kriszta, Geréb Arnold, Takács Julcsi, Csiszár Csaba, Balog Szabolcs, az újdonsültek pedig Márton Péter, Vass Tamás, Vári Anna Angyalka, Szabó Tímea, Ambrus Krisztina, Balázs Dorottya.

Mint megtudtuk, a fiatal bankárok kiválasztása ugyanúgy történt, mint tavaly, azonban idén a személyes interjún részt vettek a régi tagok is. A kiegészült csapat rögtön egy tréningre utazott Hargitafürdőre, ahol ismerkedéssel és a fundraising (jótékony célú pénzgyűjtés) kampány tervezésével foglalkoztak, hiszen idén is összegyűjtik azt az 1250 eurót, amire pályázni lehet majd.

YouthBank_2010

Hétvégén kezdődik a kampány: a Harghita Off-Road Trophy-n árveréssel indítanak, ahol kalapács alá kerülnek elsősorban a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola diákjainak munkái. Várják a licitálni vágyókat a zeteváraljai Busznál.

Karácsonykor megszervezik a lassan hagyományossá váló vásárt, melyen az Udvarhelyszéki Mozaik című könyvet lehet beszerezni, de karkötőket és képeslapot is lehet majd vásárolni.

Lesz Kupon Füzet, melyben különböző cégek szelvényei találhatók és ezek kiollózásával árkedvezményben részesül a vásárló. Ebben az esetben a „kopogtatós módszert" választották a fiatalok a terjesztésre, azaz házhoz viszik a kuponos összeállítást.

Táncversenyben is gondolkodnak, melyre korhatártól függetlenül bárki jelentkezhet. Többfordulós versenyről van szó, akár az X-Faktor. Még idén szeretnék tető alá hozni a 3D-s mozit melynek helyszínéről nem adtak információkat, viszont az biztos, hogy több vetítés is lesz. A marketing-szolgáltatás sem marad el, mint ahogy a Pub's Night sem. Ez utóbbi egy februári hétvégére esik és latin-amerikai táncokat ígérnek, egyébként minden helyszínen más-más programok várják az érdeklődőket.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."