Itthon » Ifjúság

Diákok ajándékai az árváknak

A Székelyudvarhelyi Diáktanács tagjai bújtak angyalbőrbe és ajándékoztak meg olyan árvákat, akinek talán éppen ettől lett igazi a Karácsonyuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Egyeb_1223_SzuDiT_ajandek
Egyeb_1223_SzuDiT_ajandek
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. december 25., 18:05
0 hozzászólás. 

Nem kis meglepetést okoztak, az udvarhelyi diáktanács tagjai, csütörtök délután a Názáret Gyermekotthon lakóinak. A Megyei Diáktanács projektjéből, mely szerint gyerekek ajándékoznak gyerekeknek, az udvarhelyiek is becsületesen kivették a részüket. Ez meglátszott a több szatyor és teletömött sporttáskányi ajándékon. A Székelyudvarhelyi Diáktanács (SzuDiT) tagjai december 21-ig gyűjtögették össze azokat az adományokat, amelyeket maguk a diákok hoztak. A nem kis mennyiségű ajándékot december 23-án délután adták át a SzuDiT tagjai: a Názáreti Gyermekotthont, megérkezésünk után pár perccel, hatalmas zsibongás töltötte be.

Egyeb_1223_SzuDiT_ajandek

A gyerekek önfeledt örömmel bontották ki a játékokat, amelyekkel azonnal játszani kezdtek. Az otthonban hat gyerek él, akik vagy árvák vagy nem képesek a szüleik őket nevelni. A játékok, ruhák mennyiségén nem csak a gyerekek, de a nevelőnő is meglepődött, aki a fiatalokat biztosította, hogy egy részét eljuttatja más gyermekotthonoknak is. A SzuDiT tagok igazi karácsonyi hangulatban játszottak még egy darabig a gyerekekkel és az „új" ajándékokkal.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."