Itthon » Ifjúság

Három Ifisztár is fellép az X Faktor koncerteken

A székelyudvarhelyi és a csíkszeredai koncerteken nem csak az X Faktor sztárjai, de három Hargita megyei Ifisztár is jelen lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag
Itthon_Ifjusag
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 04., 16:01
1 hozzászólás. 

Tavaly hatalmas közönségsiker övezte az Ifisztár tehetségkutató helyi és megyei szakaszait is – a rendezvény célja nem volt más, minthogy lehetőséget teremtsen a 14 és 35 év közötti Hargita megyei fiatal tehetségeknek a bemutatkozásra. Portálunk is nyomon követte az eseményt, az udvarhelyi szakaszról itt, a megyei döntőről pedig ide kattintva olvashatnak.

Az április 12-én Székelyudvarhelyen, és április 13-án Csíkszeredában megrendezett X Faktor koncert keretén belül színpadra lép az Ifisztár három kiváló tehetsége: Czerják Izabella Székelyudvarhelyről, Incze Tihamér Csíkszeredából és Balázs Renáta Balánbányáról.

Itthon_Ifjusag

Czerják Izabella

Az X Faktor erdélyi turnéján a show hét sztárja lesz a főszereplő: Vastag Csaba, Takács Nikolas, Janicsák Veca, Wolf Kati, Shodeinde Dorka, a Summer Sisters és Keresztes Ildikó. A városi sportcsarnokban április 12-én 19 órától kezdődik a buli, jegyek már kaphatók 30 lejes áron a Star Rádiónál (II. Rákóczi Ferenc u. 5), az UIET székhelyén (Városháza tér 7) és a Heti Hirdető szerkesztőségében (Kossuth Lajos u. 1).


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
djgolyo
2011-04-04 21:43:33
Javaslat
Csak egy javaslat kedves szerkesztők. Járjatok utána az X Faktor rendezvénynek és kérdezzetek rá, hogy élő zenés műsor vagy pedig CD lemezes, ugyanis egy rendezvényt megtámadhatnak az odalátogatók, jegyvásárlók és akár az ellenőrök, ha koncertként van hirdetve és nem élőzenés a fellépés.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."