Színes » Érdekességek

Le akarják járatni Tóth Andit

Facebook-hadjáratot indítottak a mindössze 15 éves nagyváradi X-Faktor versenyző ellen. A közösségi oldalon rá szavaztak a legtöbben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

TothAndi3
Tóth Andi megnyerheti az X-Faktort
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. december 19., 12:06
1 hozzászólás. 

A közösségi oldalon indított lejárató kampányt Tóth Andi, az RTL Kklub tehetségkutatójának versenyzője ellen egyik ellenlábasa. Az illető attól tart, hogy a fiatalon ismertté vált, majd lecsúszott sztárok sorsára jut, ha ő lesz az X-Faktor győztese.

„Nem szabad megnyernie az X-Faktort! Lesznek koncertjei így is, de nem adunk több millió forintot egy faluból a fővárosba felszabadult 15 éves kislánynak! Mi lesz vele több millió forinttal a kezében, ha otthagyja végleg az iskolát, ha hetente megy koncertezni... Nagyon kérek mindenkit, ne szavazzanak Andikára, ne tegyük tönkre teljesen" – érvelt a kampány szervezője.

A 15 éves lány azonban jóval meghaladja kortársait az érettség tekintetében, amit felelősségteljes gondolkodása is bizonyít. „Ha én nyerek, a pénzt lekötöm, 18 éves koromig hozzá sem nyúlok. A sulit Budapesten fogom folytatni, nagy terveim vannak, az éneklés mellett a divattervezés is nagyon érdekel, továbbra is szeretnék ezzel is foglalkozni, otthon is ezt tanultam" - mesélte az énekesnő a Borsnak.

Facebookon már nyert Andi

Hétvégén dupla X-Faktor adással készül az RTL Klub: szombaton 20 órától szurkolhatnak a nézők a négy versenyzőnek, vasárnap pedig 18 óra 55 perckor kezdődik a finálé.

Az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán hétfő óta többször is feltették azt a kérdést, hogy ki nyeri az idei tehetségkutatót. A hozzászólók legnagyobb része a 15 éves nagyváradi lányra, Tóth Andira tippelt, de sokan szeretnék a dobogón látni a 19 éves Nagy Ricsit is.

A vigaszágon bekerült, mostanra 17. évét betöltő Benji, illetve Horányi Juli már nem örvend ekkora népszerűségnek.

uh.ro/maszol.ro



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gindi
2014-12-21 23:11:49
Megmutatta nekik.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."