Itthon » Ifjúság

Másodszor is megszervezik az Erdélyi Színháztábort

Július 18 és 23 között, a Kolozs megyei Györgyfalván, a Váróterem Projekt - alternatív színházi társulat és a PanArt Egyesület második alkalommal szervezi meg az Erdélyi Színháztábort.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szinhaztabor
Szinhaztabor
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 27., 12:05
0 hozzászólás. 


A II. Erdélyi Színháztábor, idén három témakört kíván érinteni: zene, hit, tanulás, ezeken keresztül próbálva megközelíteni a művészet nagy fehér elefántját, a színházat.
„Hogyan lesz színház azokból az élettapasztalatokból, gondolatokból, érzésekből, amelyek meghatározzák életünket, és identitásunk részei? Hogyan segít a színház abban, hogy mindezeket, tulajdonképpen önmagunkat mélyebben megérthessük? Kísérletet teszünk arra, hogy a találkozás közös terében színházi formába öntsük a zenéről, a hitről és a tanulásról szóló beszélgetéseinket."

Szinhaztabor

A szervezők szeretettel várnak minden olyan színház iránt érdeklődőt, aki már részt vett színházi tevékenységekben vagy csak kíváncsiságból belekóstolna ebbe a világba.

A tábor helyszíne, akárcsak tavaly, a györgyfalvi Bethlen Ház és csodás környéke. A tábor részvételi díja 220 lej, mely magába foglalja a szállást és oktatást, valamint a programokon való részvételt. A részvételi díj nem fedezi az étkezést.

Szinhaztabor

Jelentkezni július 10-ig lehet (a szabadon maradt helyek függvényében) a szihaztabor@yahoo.com e-mail címen. Bővebb információk a jelentkezés és tábor programja kapcsán, valamint a tavalyi tábor fotógalériája és élménybeszámolói a www.szinhaztabor.ro és a www.varoteremprojekt.wordpress.com oldalon találhatók.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."