Kultúra » Színház

Nagy buli kerekedett a végére (videó)

Énekeltek és játszottak a színészek, de nemcsak ők. Színes lett a színház világnapja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

szinhazzzenekar
Dalolva és nevetve
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2018. március 28., 14:15
0 hozzászólás. 

A délelőtti, főleg gyerekeknek szóló programok után este a felnőtteké volt a színház – pontosabban annak előtere, ahol Beugrót játszottak az érdeklődők. Természetesen a Tomcsa Sándor Színház színészei voltak az „animátorok", közülük Fincziski Andrea a műsorvezető. Idősebb és fiatalabb, színész és nem színész is kipróbálhatta magát a szőnyegen, ugyanis a játéktér a zenekar színpad előtt volt. Nagyon vicces jelenetek is születtek.

Nyolctól a színészek zenekara játszott több mint egy órát ezen a színpadon, több ismert feldolgozást is előadtak, a hangszerese csapat (Tóth Árpád, Dunkler Róbert, Antal Csaba, Veres Lehel, Nagy Norbert, Zakariás Zalán, Pál Attila) mellett Pásztor Márk és Barabás Árpád is beugrottak énekelni, előbbi például Hiperkarma- és Kistehén-dalokat, utóbbi Szabó Balázst és Cseh Tamást is énekelt egész jól.

A koncert után nem sokkal kezdődött a dzsemmelés, amibe bárki beszállhatott énekelni is, még az sem volt követelmény, hogy hangszeren játsszon az illető. Többen is beszálltak, köztük Antalfi József, a Friday Rehab és a Stereogám zongoristája is, aki stílusosan a színpad melletti nagy zongorán kezdte el játszani egy ismert Ocho Macho-dal bevezetőjét.

A színház világnapját sikerült lazán és szórakoztatóan, illetve néhány, az egész világon megjelent üzenet miatt komolyan is megünnepelni. Sokoldalú színészeink vannak, legyünk büszkék rájuk – mától a színház számukra ismét munka, hiszen csütörtökön és pénteken már előadás van.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."