Itthon » Ifjúság

Hétfőn becsengetnek

Elkésni mindig ciki, a tanévnyitóról sem illik: hasznos ha tudod, hétfőn reggel mikor pattanj ki az ágyból azért, hogy az új tanév kezdetét jelző csengőszót ne pizsamában köszöntsd.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. szeptember 09., 15:15
0 hozzászólás. 

 

Vége a nyári szünidőnek, és a délig tartó lustálkodásnak. Szeptember 12-én, hétfőn országszerte becsengetnek, és megkezdődik a 2011/2012-es tanév. Megkérdeztük, hogy melyik udvarhelyi iskolában hány órakor lesz az évnyitó.

A Bethlen Gábor, Móra Ferenc, Tompa László, Orbán Balázs Általános Iskolában, a Benedek Elek Líceumban, az Eötvös József és a Kós Károly Szakközépiskolában az ünnepélyes tanévnyitó reggel 9 órakor kezdődik.

A Bányai János Szakközépiskolában  a kilencedikeseket 9 órára, a felsőbb osztályosokat fél órával későbbre, azaz 9 óra 30 percre várják, a hivatalos tanévnyitó pedig 10 órától lesz. Szintén 10 órakor szólal meg az új tanév kezdetét jelző csengő a dr. Palló Imre Művészeti Szakközépiskolában - a tanévnyitót a Petőfi Sándor utcai épületben tartják.

A Tamási Áron Gimnázium tanulóinak kell a legkorábban kelniük. Az 1-12 osztályos diákokat reggel 8 órára várják a Szent Miklós-plébániatemplomba a hagyományos ünnepi szentmisére, ezt követően osztályfőnöki órákat tartanak.

A Baczkamadarasi Kis Gergely Református Gimnázium diákjai két felvonásban kezdenek tanévet. Az 1-8 osztályosok 8 óra 30 perctől, a 9-12 osztályosok pedig 10 órától vesznek részt a belvárosi református templomban a tanévnyitó ünnepi istentiszteleten.

A Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján az ünnepélyes tanévnyitót szeptember 23-án délután 4 órától tartják a Városháza Szent István termében. A BBTE Pedagógia - Tanító és Óvodapedagógus Szak kihelyezett tagozatának hallgatói számára október 3-án kezdődik az új tanév.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."