Itthon » Ifjúság

Az OTP-vel gyűjtenek pénzt a fiatalok

Folyatódik a középiskolásoknak szánt pénzgyűjtő program, a YouthBank, ami ezúttal az OTP támogatásával igyekszik minél nagyobb pályázható alapot létrehozni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. január 19., 14:34
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány idén is megszervezi a fiatalokat megcélzó YouthBank programot. A cél ugyanaz, mint tavaly: egy középiskolásokból álló csoport február végéig igyekszik egy adományszervező akció révén helyi vállalkozóktól pénzt gyűjteni.

A befolyt összeget az OTP Bank megduplázza, majd az így létrejött alapot középiskolák, illetve fiatalokból álló csoportok pályázhatják meg olyan projektötletekkel, amelyek a helyi közösséget segítik és a lehető legtöbb emberhez jutnak el. Idén 1500 euró a kitűzött cél, ezt fogja megduplázni az OTP Bank.

Ezzel párhuzamosan az alapítvány Közösségi Kártya programja is kibővül: amennyiben OTP-s bankkártyával fizetünk az akcióban résztvevő üzletek bármelyikében, a fizetett összeg 0,5 százalékát a Közösségi Alapítványnak utalja a bank. Ez sem a vásárlónak, sem az üzletnek nem kerül semmibe, ugyanis a tranzakció díját csökkenti ezzel az összeggel – saját költségen – a bank.

Egyelőre az Elan Trio üzletei (Szuper, Merkúr és C+C üzletek) vesznek részt ebben a programban, azok a vállalkozók, akik így szeretnék támogatni az SzKA munkáját, jelentkezhetnek résztvevőnek a 0366-100.283-as vagy a 0741-655.733-as telefonszámok valamelyikén, vagy a rozi@szka.org e-mail címen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."