Itthon » Civilek

Aktív hétvégén vannak túl az uffosok

Legendák útján jártak majd bezöldültek az Udvarhelyi Fiatal Fórum tagjai. Két programot is szerveztek az elmúlt hétvégére.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Legendák útján
Táblát helyeztek ki az uffosok
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. szeptember 11., 13:57
2 hozzászólás. 

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum Legendák útján programjával szeptember 6–7-én több mint harminc fiatal látogatott el Rapsonné, Firtos, majd Zeta váraihoz, megismerve az azokhoz fűződő legendákat, majd táblákat helyeztek ki a várakhoz, amely a hozzájuk kötődő legendákról informálja az arra járókat.

Szeptember 7–9-e között pedig Zeteváralján rendezte meg az UFF a hagyományos környezetvédelmi táborát. Míg az elmúlt években Szelterszfürdő felé vették az irányt őszelőn az uffos fiatalok, addig idén módosult az úti cél: Zeteváralja, illetve a település melletti víztározó szolgált helyszínéül a hagyományos szeptemberi környezetvédelmi tábornak.

Zöldtábor

A pénteki érkezés után szombaton gyalogtúrán a víztározóhoz látogattak ki a fiatalok, ahol forrásvizeket kerestek, majd a tározó élővilágával kapcsolatban kaptak eligazítást. Vasárnap a környezetvédelem mellett a civil szféra került előtérbe, az Udvarhelyi Fiatal Fórum és partnerszervezetei egyeztettek a kezdődő tanévi programkínálatról, a tagtoborzás mindenkori időszerűségéről, a környezettudatos gondolkodás népszerűsítéséről, valamint a további együttműködési lehetőségekről.

sajtóközlemény



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
perretz
2012-09-11 15:51:23
Zeta vara csak eliras (Zete vara akar lenni) vagy letezik ilyen? Rabsonne vara Parajd melett, Firtos vara meg Palfalva kozeleben van, ezert gondolom, hogy esetleg Korond kornyeke lehet?
avatar
szasza
2012-09-11 15:57:02
re:
avatar
perretz
Zeta vara csak eliras (Zete vara akar lenni) vagy letezik ilyen? Rabsonne vara Parajd melett, Firtos vara meg Palfalva kozeleben van, ezert gondolom, hogy esetleg Korond kornyeke lehet?


A község honlapján is Zeta váraként hivatkoznak rá: http://www.zetelaka.com/index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=76&lang=hungarian

Igaz, az első címben még itt is Zete, aztán utána mindenhol Zeta.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."