Itthon » Civilek

Hajléktalanná válhatsz, ha tartozol

A lakhatásról és a közköltségek ki nem fizetése miatti helyzetről beszélgettek A város és lakói projekt keddi fórumán. Holnap lesz az utolsó.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

hajlektalanforum
Tartalmas beszélgetés, illetve vita volt a problémákról
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. december 18., 11:09
0 hozzászólás. 

Az érdeklődőkkel a Csereháti Bérlők Egyesületének két tagja, F. Chripkó Krisztina elnök és Jakab Lóránt vezetőségi tag beszélgetett a Bethlen Gábor utca 43. szám alatti épületben, ami a polgármesteri hivatal bocsátott A város és a lakói projekt rendelkezésére. A tapasztalat- és eszmecserének is beillő beszélgetés a lakószövetségek felé felhalmozott tartozásokról, annak behajtási módozatairól, a kényelmetlen, kellemetlen helyzetekről folyt. A városban fordult már elő olyan (nem is egyszer), hogy felhalmozott közköltség-tartozás miatt utcára kerültek emberek, hajléktalanná váltak. A Csereháton is vannak problémák ilyen téren (is), mert notórius, több éves tartozást is felhalmozó bérlő(k) is van(nak) a város legújabb lakótelepén. A hajléktalanok integrációjával foglalkozó projektnek ez is a célja: a városlakókat a fennálló problémákról tájékoztatni, azokra megoldást keresni.

A város és a lakói projekt utolsó nyilvános fórumát tartják csütörtökön 18 órakor, a téma a székelyudvarhelyi hajléktalanellátó rendszer lesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."