Itthon » Civilek

Vendéglátósokkal egyeztetne az FVM

A mozgalom az Udvarhelyszéki Vendéglátók Szövetségével szeretne egyeztetni az FVM célkitűzéseiről, együttműködési lehetőségekről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Első Ifjúságvédelmi Nap Székelyudvarhelyen, 2013-ban | Fotó: Csedő Attila
Első Ifjúságvédelmi Nap Székelyudvarhelyen, 2013-ban | Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. március 24., 14:57
0 hozzászólás. 

Az Fiatalkorúak Veszélyeztetettsége elleni Mozgalom meghívja az Udvarhelyszéki Vendéglátók Szövetség tagjait március 25-én, kedden 14 órára a Művelődési Ház oszlopos termébe.

A találkozó nyitott, a szervezők szívesen várnak minden olyan vállalkozót is, akik, bár nem tagjai a szövetségének, ám az adott területen fejtik ki tevékenységüket.

A találkozó témái az FVM céljaival való elvi egyetértés egyeztetése, az FVM programjaiba való bekapcsolódás lehetősége, valamint annak a kérdésnek a megbeszélése, mennyire vállalható a kereskedelmet, vendéglátást, illetve szórakoztatóipart érintő ifjúságvédelmi törvények betartása, külön kiemelve az alkohol-, cigaretta és drogfogyasztást, illetve szerencsejátékokat.

A Fiatalkorúak Veszélyeztetettsége elleni Mozgalom ugyanakkor felajánlja a partner programjában való részvételi lehetőséget, amelyet igényelve az érintett felelősséget vállal az ifjúságvédelemmel kapcsolatos törvények betartásáért, ennek érdekében a szükséges intézkedések meghozataláért.

Az elmúlt időszakban az FVM partner-programja iránt többen is érdeklődtek, illetve a résztvevők jellemzően a nagyobb vállalkozások közül kerültek ki.


Ők az FVM


A Fiatalkorúak Veszélyeztetettsége elleni Mozgalom néven alakult civil kezdeményezés célja egyes, mára teljesen elfogadottá vált negatív jelenségek visszaszorítása.

 

A mozgalom tagjai a cigaretta- és alkoholárusítás csökkentését, a szerencsejátékok népszerűségének visszafogását, és a lógások, illetve a felügyelet nélküli, éjszakai kimaradások elleni küzdelmet tűzték ki célul. Kapcsolatfelvétel/részletek itt. 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."