Itthon » Civilek

Nekifutnak az adománygyűjtésnek

Lehet jelentkezni a Fuss NEKI! adománygyűjtő sporteseményre, tizenhat civil szervezet várja, hogy támogasd.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

fussneki-ok-david
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. szeptember 10., 13:33
0 hozzászólás. 

Hétfő délutánig jelentkezhettek az udvarhelyszéki civil szervezetek az idei, október 18-i Fuss NEKI! elnevezésű sporteseményre, amelynek célja idén is pénzalap gyűjtése a közösségi projektek számára.

A jelentkezési határidő végéig összesen 16 udvarhelyszéki szervezet nyújtotta be dokumentációját, amelynek tartalmaznia kellett a programok részletes leírását, illetve a cél megvalósításáért futást vállalók jelentkezési papírjait is. A civileknek szeptember 10-ig összesen 70 embert sikerült megszólítaniuk, akik vállalták, futnak néhány kört október közepén, a már hagyományosnak számító 1,3 kilométeres, vagyis a városi strandtól induló, a sétateret megkerülő útvonalon.

A futók jelentkezési határidejét még nem zárták le, azok, akik szeretnének valamely civil szervezetért, illetve annak célkitűzéséért futni, péntektől, azaz szeptember 11-től szeptember 23-ig még online is megtehetik azt az SzKA honlapján. Itt kell kiválasztaniuk majd a számukra szimpatikus projektet, ezt követően pedig a szervezet felveszi velük a kapcsolatot. Futónak jelentkezni egyébként személyesen is lehetőség nyílik, ugyanis az SZKA Kossuth utcai székhelyén (Kossuth utca 20. szám, Kossuth udvar) is várják az említett időszakban a jelentkezőket.

Szeptember 11-én, vagyis pénteken elindul a 2015-ös Fuss NEKI! internetes felülete is, ahol az érdeklődők megtalálják azokat a szervezeteket, amelyek jelentkeztek a programra, illetve itt olvashatnak részletesen azokról a célokról is, amiért jelentkeztek az adománygyűjtő programra. Péntektől ugyanezen a felületen elindul már a felajánlás is, vagyis aki azonosulni tud valamelyik civil szervezet projektjével, vagy éppen szimpatikus neki valamelyik futó, és támogatni akarja, akkor azt már megteheti.

Az adományozó előre „fogad", vagy ajánlatot tesz valamelyik szervezet futójára, hogy minden általa lefutott kör urán 5, 10 vagy akár ennél nagyobb összeggel támogatja azt a civil szervezetet, amelyikért a futó vállalta a feladatot.

Az ajánlatokat előre online, vagy írásos formában (az SZKA irodájában, hétköznap 9-15 órák között) lehet megtenni szeptember 11. és október 15. között. A felajánlott összeget a lefutott körök függvényében majd a helyszínen vagy a rendezvény utáni héten kell befizetni az SZKA-nak. Amennyiben pedig valaki fix összeget ajánl fel, akkor azt akár az esemény előtt is befizetheti.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."