Sport » Kézilabda

Szétszéled az SZKC játékoskerete

Krivokapic Gyöngyösön, Csog Konstancán, Ghiță Tordán folytatja, de az egész csapat szétszéled a napokban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

krivokapicgyongyos
Krivokapic új edzője Konkoly Csaba lesz. Fotó: gykk.hu
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2018. január 30., 16:42
2 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi KC tegnapi bejelentése után világos lett az, amit napok óta rebesgettek, hogy a főtámogató-klubelnök halála után az együttes szétszéled, a játékosok más csapatoknál folytatják karrierjüket. Van olyan, aki már csapatot talált és olyanok is, akik még keresnek.

Eddigi három játékos biztosan talált csapatot, legalábbis információink szerint ezeket hivatalosan is bejelentették. Radu Cristian Ghiță a Tordai Potaissa kézilabdázója lett, s habár a múlt vasárnapi, Fogaras elleni, 30-20-ra megnyert találkozón még nem lépett pályára, a lelátón már ott volt. Torda egyébként a válogatott kapus Irimușt, valamint a beállós Iulian Stamatét is leigazolta. Előbbi a Dinamótól ment Tordára, a fővárosiakhoz pedig az a Constantin Ștefan érkezett edzőnek, aki 2007-ben pont az SzKC miatt hagyta ott a bukaresti csapatot.

Milorad Krivokapic a magyarországi Gyöngyös játékosa lesz, kedden délelőtt másfél éves szerződést írt alá. Krivo csapattársa lesz így a szintén balkezes Mitar Markeznek, aki szintén az SzKC-tól ment a gyöngyösi csapathoz.

csogvencel2A válogatottban is bemutatkozott Csog Vencel, az SzKC saját nevelésű balszélsője a Konstanca játékosa lesz: a tengerparti klub elnöke, Rudi Stănescu ezt kedden osztotta meg a Facebook-on, kettejükről fénykép is jelent meg ugyanott. 

A többi SzKC-játékos eligazolása még nem hivatalos, de értesüléseink szerint tárgyalásban vannak, többen már csapatot is találtak, szóban megyegyeztek, de szerződést még nem kötöttek, vagy folyamatban van. A román sportsajtóban az jelent meg, hogy Uros Vilovski a Nagybányai Minaur játékosa lesz és Milas Dragas is ezzel a klubbal tárgyal, illetve utóbbi a Bukaresti CSM-nél is „képben van".  

Az átigazolási időszak holnap, január 31-én éjfélkor zárul. Az SzKC vezetőségét többször is kerestük, sajnos nem tudtunk kapcsolatba lépni velük.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bence
2018-01-30 17:05:53
Ami biztos, Vilovski ma ír(t) alá Nagybányán.
avatar
mzolee
2018-01-30 17:44:05
Hat ez a klub nem ezt a befejezest erdemelte, se az a sok sportrajongo... Nem hiszem hogy ne lehetett volna befejezni ezt a felevet, megha nem is a teljes kerettel...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."