Itthon » Civilek

Káposztát vehetsz a YouthBankároktól a vásárban

A káposztavásárással a fiatal "bankárokat" támogathatod.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

KAPOSZTA
A karácsonyi vásárban kell keresni a fiatal bankárokat
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. december 17., 14:46
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SZKA) YouthBank programjának fiatal önkéntesei a székelyudvarhelyi Karácsonyi Vásáron is részt vesznek: karikatúrákkal, fotókkal, töltelékes káposztával várják a támogatókat.

December elején indították el adománygyűjtő akciójukat a YouthBank program önkéntesei: 16 székelyudvarhelyi óvodában, iskolában, valamint a boldogfalvi általános iskolában gyűjtöttek használt játékokat, illetve könyveket, amit négy napon keresztül árusítottak. A Márton Áron, valamint a Dávid Ferenc téren zajló játékvásár teljes bevétele 1800 lej, amit az OTP Bank székelyudvarhelyi kirendeltsége megdupláz.

A Merkúr Áruház és a Romantika által támogatott töltött káposztavásárból befolyt összeg egyenlő részben oszlik a Romantika vendéglő és a YouthBank között. Az önkéntesek egyébként a vásár minden napján ott lesznek, az Udvarhelyi Fiatal Fotósklub tagjaival partnerségben Székelyudvarhelyről készült kreatív fotókat, illetve Para István által jegyzett egyedi karikatúrákat kínálnak eladásra.

Párhuzamosan zajlik ugyanakkor a YouthBank csapat újabb adománygyűjtő kezdeményezése is: kedvezménykártyát kínálnak, amelyeket decemberben és januárban lehet levásárolni a kártyán feltüntetett öt üzletben. Az 5 lejért kínált kártyának köszönhetően minden vásárlás alkalmával megkaphatóak az 5-15% között mozgó kedvezmények. Kedvezménykártyát a YouthBank diákjainál, vagy az SZKA irodájában, a Kossuth utca 20. szám lehet vásárolni.

Sajtóközlemény/uh.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."