Itthon » Civilek

Háromfelé osztották a 12 000 lejt

Népies gyerekruhákra, zöldparkra és multifunkcionális nyomtatóra is futja az SZKA pályázati alapjából.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

On dont1
Szavazatokat számolnak, fotó: SZKA
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. március 07., 15:50
0 hozzászólás. 

Idén első alkalommal lehetett szavazni az SZKA Ön dönt pályázatára, amelynek segítségével nyolc pályázó egyesület közül három részesülhetett az 12 000 lejes alap majdnem egyharmadában, attól függően, melyik alapítvány mekkora összeget igényelt projektjének kivitelezéséhez. A Közösségi Kártyát használók a Merkúr és a Szuper üzletekben, a szombatfalvi és a bethlenfalvi Harmopan üzletekben, valamint a Réka Gyógyszertárban adhatták le szavazataikat.

Tizenhárom nap alatt 2 105 érvényes szavazat érkezett, a voksok összeszámlálását március 7-én, délelőtt tartották. Az egyesületek részéről képviselők is segíthették az SZKA munkáját a számolásnál. Az ovis gyerkőcök szülei ügyes szavazóknak bizonyultak, hiszen a Csillagvár Szülők és Pedagógusok Egyesülete zsebelte be a legtöbb, szám szerint 444 szavazatot, míg az Elek Apó Unokái Egyesület 404, a Kékiringó Alapítvány pedig 339 vokssal követte őket.

A három éllovas között összesen 11 640 lejt osztottak ki, a megmaradt 360 lej visszakerül az Ön dönt alapba. Péter Attila programfelelős elmondta, a következő pályázatot nagyon hamar meghirdetik, vélhetően már ebben a hónapban, vagy április elején.

A Csillagvár Szülők és Pedagógusok Egyesülete 3890 lej pályázati összeggel lett gazdagabb, amiből zöldparkot fognak kialakítani az óvoda udvarán. Az Elek Apó Unokái Egyesületnek 4000 leje lesz népies gyerekruhák beszerzésére az iskolán kívüli oktatás színvonalának érdekében, míg a Kékiringó Alapítvány 3750 lejt kap, amelyből laptopot és multifunkcionális nyomtatót fognak vásárolni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."