Itthon » Civilek

Járasd le a káros szenvedélyeket

Alkohol-, dohányzás- és kábítószerellenes alkotások elkészítésére vár jelentkezőket a Pro Life Alapítvány, nyereményekért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Alkotás a tavalyi programból. Készítette: Szigyártó Noémi, Szigyártó Tünde és Major Henrietta
Alkotás a tavalyi programból. Készítette: Szigyártó Noémi, Szigyártó Tünde és Major Henrietta
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. október 21., 10:03
0 hozzászólás. 

Legalább kétfős középiskolás csapatok jelentkezését várja október 26-áig a felsőboldogfalvi székhelyű Pro Life Alapívány, Életed ne mérgezve élvezd! elnevezésű programjának idei felvonására.

A programra képzőművészeti képzettségtől függetlenül bármely középiskolás jelentkezhet, aki kedvet érez, hogy elkészítsen egy dohányzás-, alkohol- vagy kábítószerfogyasztás-ellenes rajzot, festményt.

Jelentkezni Istók Emőke festőművésznél lehet, a 0744-959642-es telefonszámon, az alkotások kivitelezésében is ő segíti majd a diákokat. Az alapítvány minden felszerelést, eszközt biztosít. A műhelymunka helyszínét és időpontját a jelentkezőkkel és az iskolák vezetőségével egyeztetik.

A program során elkészülő alkotásokat közzéteszik az alapítvány Facebook-oldalán, az oldal látogatói lájkokkal szavazhatnak a legsikeresebbekre. A legnépszerűbb alkotás készítőit 500, a második helyezettet 300 lejes Septimia-utalvánnyal jutalmazzák.

A képek elkészítésénél az üzenet a legfontosabb: a szervezők olyan alkotásokat szeretnének látni, amelyek elgondolkodtatják a káros szenvedélyek rabjait a negatív következményekről, illetve arról. Ugyanakkor erősítsék meg a káros szenvedélyektől mentes szemlélőt abban, hogy azokat kipróbálni sem érdemes – áll az alapítvány felhívásában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."