Itthon » Civilek

Most tényleg pénzt kaphatsz a jó ötletedért!

Ha jó, közösségnevelő ötleted van, azt díjazza az SzKA. Hogy konkrétan milyen pályázatról van szó, megtudod, ha alább görgetsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

szkapalyazat
Fotó: SzKA.org
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. március 08., 12:37
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány egy olyan pályázati lehetőséggel rukkol elő, aminek a célja a környezetében felelősen és tudatosan, egészségesen élő, aktív közösség építése. A programban a környezetvédelmi nevelést és természetjárást ösztönöznék, illetve növelnék az egészségesen élő, aktív lakosság számát, de a kreatív hulladékhasznosítást és az energiatakarékosságot és -hatékonyságot is ösztönöznék.

A pályázati kiírás szerint nevelő, oktató és népszerűsítő jellegű közösségi tevékenységeket (pl. figyelemfelkeltő kampányok, gerilla akciók, kirándulás, tematikus nap szervezése, stb) támogatnának. Ezekre olyan magánszemélyek, csoportok, civil szervezetek pályázhatnának, akik kreatív ötleteiket Székelyudvarhelyen és szűk természeti környezetében ültetik életbe. A keretösszeg 25 ezer lej, egy pályázat maximum 5 ezer lej támogatást kaphat.

A részletek miatt feltétlenül át kell böngészni az SzKA honlapján szereplő kiírást, a benyújtási határidő április 3., 15 óra, eredményt tíz nap múlva, április 13.-án hirdetnek. Fontos, hogy a pályázatokat egy elbíráló bizottság értékeli, melynek csak egyik tagja lesz a Közösségi Alapítvány képviselője, a többiek környezetvédelmi szakértők és helyi vállalkozók lesznek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."