Itthon » Kék fény

Tűz ütött ki a Szentimre utcában - FRISSÍTVE

Egy társas ház tetőtere gyulladt ki, két család is károsult.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Fotók: Komsa Andrea K.
Fotók: Komsa Andrea K.
szerkesztoÍRTA: KOMSA ANDREA KATALIN
2017. február 13., 17:26
0 hozzászólás. 

Hétfőn kora délután riasztották a tűzoltókat a Szentimre utca 1. szám alá. Kádár Gyöngyvér károsult nyilatkozata alapján a tüzet a kémény mellett felhevült fa gerenda okozta.

A ház emeleti részén Gyöngyvér testvére él fiával és feleségével, akik fás tüzelésű kályhával fűtöttek és a padláson átvezető betonkémény felhevítette azt a fa gerendát, ami lángra kapott.

DSC00724

A földszinti részt nem érintette a tűz, mivel a tűzoltók hívás után rögtön a helyszínre értek, de az oltással járó kormos víz lakhatatlanná tette a ház alsó szintjét is, ahol Gyöngyvér él férjével és két gyermekével. A tűzoltás jelenleg is folyik, konkrét károkról a tűzoltóság csak az oltás befejeztével nyilatkozik.

FRISSÍTÉS: A tűzoltóságtól megtudtuk, hogy 15 óra után 9 perccel riasztották őket, három tűzoltóautóval mentek a helyszínre. Az oltást megnehezítette a tűz helye, hiszen egy kétemeletes ház középső szintje gyulladt meg, a tűzoltók ezért kénytelenek voltak a tetőzetet megbontani ahhoz, hogy megfelelően tudjanak oltani. Félő volt, hogy a lángok a környező épületekre is átterjednek, de idejében lokalizálták a tüzet. A tűzoltóság is megerősítette a tulajdonos véleményét, miszerint a túlhevült kémény mellett lángra kapott a fa. A tüzet sikerült eloltani, személyi sérülés nem történt, a háznak viszont több része is károsodott.     



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."