Itthon » Kék fény

Lakástűzben halt meg egy mozgássérült

Füstmérgezés is történt, de egy tűzesetnek tragédia lett a vége.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

tuz
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. szeptember 18., 15:15
0 hozzászólás. 

A szeptember 11. és 17. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonöt személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és két szívinfarktus, illetve tizenkilenc agyvérzés is volt. Negyvenheten magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, és huszonkét szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma huszonhét volt, testi sértés miatt pedig tizenhárom ember került kórházba. Vasárnapig öt közúti baleset történt a megyében, ezekben öt személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan.

A mentőszolgálat munkatársait tizennyolc pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve kilenc ittas emberhez riasztották. Sokan voltak azok, akiket allergiás tünetek miatt vittek kórházba, összesen tizenegyet. Három kutyaharapást is jegyeztek a héten és néhány tűzesetet is. Az egyikben csak füstmérgezést szenvedett egy személy, de egy másiknak tragédia lett a vége. Csíkszentsimonban egy 73 éves mozgássérült cigarettával a kezében aludt el, életét nem tudták megmenteni.

Nehéz légzés miatt harmincketten, rángógörcs miatt öten kerültek kórházba, felső tápcsatornai vérzés miatt pedig egy embert vittek be.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."