Itthon » Kék fény

Halálos baleset és öngyilkosság is volt a múlt héten

Kilenc közlekedési balesetben tizenketten sérültek meg, egy személy elhunyt – kemény hetet tudnak maguk mögött a mentősök.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mento2
mento2
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. május 21., 09:32
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti statisztikája szerint agyvérzéssel huszonnégy embert, hármat szívinfarktussal vitt el a mentő, más szívproblémával pedig 15 beteget vittek kórházba.

Május 13 és 20 között 14 szülő nőt is mentő vitt el, tizenketten töréssel kerültek a kezeik alá. Egy testi sértés volt, lázas állapotban 34-en kerültek kórházba. Összesen kilenc közlekedési baleset történt, tizenkét sérültet vitt el a különböző helyszínekről a mentőautó. Az egyik baleset végzetes volt, Székelykeresztúron egy kerékpáros életét vesztette.

Asztmás krízissel egy személy, pillanatnyi elmezavarral pedig összesen húsz személy került a mentősök keze alá. Öten rángógörccsel kerültek mentőbe, hasmenéssel három embert vitt el a mentő, tizennégyet pedig légzéselégtelenség miatt.

Négy allergiás reakciót is regisztráltak, illetve egy égési sérülést, de volt két kullancs-csípés is. Klórmérgezést kapott egy személy és történt egy öngyilkosság is, Gyergyóban felakasztotta magát egy illető, a kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."